Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi Erciyes?i gezdi

Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi Erciyes?i gezdi

Sağlıklı yaşam kültürünü kazanmak ve çevresine aktarmak amacıyla, Özel Kızılırmak Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencileri Kayseri Erciyes kayak merkezine gezi düzenledi.

SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR

Öğrenciler gezi boyunca kar özlemlerini giderdi ve kayak sporunu öğrendiler. Okulumuz öğretmenleri İngilizce öğretmeni Ahmed Ünsal?ın    ?Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur??  ?Fit body equals fresh brain? isimli Avrupa Birliği, Comenious projesi kapsamında hayat boyu spor kültürü kazanmak hedeflenmiştir. Bu kapsamda 6 Avrupa birliği ülkesi ile kültürel alanda ve spor alanlarında çalışmalar yapılacak.  ?Avrupa Birliği Comenious projesi amaçlarına öğrencilerimiz en uygun olarak sportif faaliyetlere yönlendirme ve bu spor dallarının öneminin kavratılması amaçlanmıştır? dedi.

HER SENE GİDİLECEK

Sözlerine devam eden Ünsal, ?gezi esnasında ayrıca Kayseri ili merkezinde Özel Melihşah Üniversitesinde kahvaltı yapıldı.  Üniversite gezildi ve akşam yemeğinde ise, üniversite öğrencileri ile öğrencilerimiz kaynaşma fırsatı buldu.? diye konuştu.  Kayak keyfini yaşayan öğrenciler,  mangalda sucuk partisiyle kışı doyasıya yaşadıklarını belirterek, seneye bu gezinin tekrar yapılması teklifini okul idaresine sundu. Teklif  uygun görülerek her yıl yapılmasına karar verildi.

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı