Özel idarede kar mesaisi

Özel idarede kar mesaisi

Kırıkkale'de kar yağışı etkili oldu, 124 köy yolu ulaşıma kapandı Kırıkkale'de 2 gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KÖY YOLLARI ULAŞIMA KAPANDI.

 

Kırıkkale'de kar yağışı etkili oldu, 124 köy yolu ulaşıma kapandı Kırıkkale'de 2 gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kapanan köy yollarına anında müdahale edilerek yolların açılması sağlandı

 

YOLLAR KISA SÜREDE AÇILDI

Kent genelinde ana arterlerde kapalı yol olmazken merkez ve ilçelere bağlı 185 köyden 124 köy yolu, kar ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapandı. Özel idare ekipleri, kar yağışının etkili olduğu noktalarda 24 saat görev başında. Ekipler, kapanan 61 köy yolunu ulaşıma açtı. Ulaşıma açılan köy yolları kısa sürede kar ve tipi nedeniyle yer yer tekrar ulaşıma kapanıyor.  Bu nedenle ekiplerin mesaisi tüm noktalarda aralıksız sürüyor. Ekipler ayrıca ambulansların rahatsızlanan vatandaşların olduğu noktalara ulaşmaları için yolları açık tutmak için büyük çaba sarf ediyor. Öte yandan kent merkezi ile karayollarında da aralıksız olarak tuzlama ve yol açma çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız