Özel İdare 24 saat görevde

Özel İdare 24 saat görevde

Önceki gün gece başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle 101 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını açmak için sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan İl Özel İdare Müdürlüğüne bağlı ekipler kar yağışı dolayısıyla acil vakalara müdahale ediyorl

İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ

Alınan bilgiye göre; kurtarma ekipleri Keskin ilçesine bağlı Kavurgalı köyünden hasta taşıyan ancak yolda kalan bir ambulansı saplandığı kardan kurtardı. Sulakyurt ilçesine bağlı Faraşlı köyünde ise meydana gelen bir ölüm olayı dolayısıyla cenazenin mezarlığa taşınmasına ekipler tarafından yardım edildi.  Çelebi ilçesinin Karaağaç köyünde yolda kalan araçlar ekiplerin müdahalesi ile kurtarıldı.

YOLLAR YENİDEN KAPANIYOR

Kar yağışı devam ettiği için açılan yolların yeniden kapanması dolayısıyla ekiplerin şimdilik acil durumlarda müdahale ettiğini söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, kar yağışı nedeni ile 101 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu söyledi. Aydın, kar yağışı kesilen bölgelerde derhal yol açma çalışmasına başlandığını kar yağışı duran bölgelerde kapanan yolların mutlaka açılacağını bildirdi.

24 SAAT GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Aydın ise Kırıkkale genelinde merkez ile çevre ilçelerde hazır şantiyelerin kurulduğu bu şantiyelerde 7 greyder, 2 kar makinesi, 4 yükleyici kepçe, 3 dozer ve 30 personel ile karla mücadele edildiğini belirterek alınan ihbarların anında değerlendirildiğini ve hazır ekiplerin ihbar bölgesine yönlendirildiğini söyledi.

BUZLANMAYA DİKKAT EDİLMELİ

BU arada, Kırıkkale-Ankara yolunun Elmadağ rampası ile Kırıkkale-Samsun yolunun Büyükyağlı rampasında ve Kırıkkale-Kayseri yolunun Keskin rampasında zaman, zaman buzlanma ve sürgün olabileceği düşünülerek sürücülerin bu bölgelerde dikkatli olmaları istendi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü