Özel idare 10 numara

Özel idare 10 numara

Geçtiğimiz gün öğleden sonra etkili olan kar yağışı ve tipi en çok ilçe, belde ve köylerde hissedildi. İl Özel İdaresi ekipleri bir yandan kapanan yolları açmak için çaba harcarken, bir yandan da gelen ihbarlara yetişebilmek için insanüstü bir çaba harcay

Felaket boyutundaki kar ve tipi nedeniyle mağduriyetleri giderebilmek için 24 saat çalıştılar

ATANUR BİZZAT TAKİP ETTİ
Geçtiğimiz Cuma günü etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi Kırıkkale?de kelimenin tam anlamıyla hayatı felç etti. Şehirlerarası yollar kısmen, tüm ilçe, belde ve köy yolları tamamen ulaşıma kapandı. Tipi öncesinde dışarıda olanlar bulundukları yerlerde mahsur kaldı. İl Özel İdaresi ekipleri olağanüstü bir tempo sergileyerek olumsuzluklara anında müdahale etti. Kar ve tipinin etkili olmaya başlamasıyla birlikte adeta teyyakuza geçen ekipler İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın?ın bizzat takip ve kontrolünde 24 saat görev yaptı. Cuma öğleden sonra yol açma ve kurtarma çalışmasına başlayan ekipler gelen tüm ihbarları anında değerlendirerek duruma el koyarken zaman, zaman küçük çaplı kazalarda yaşandı.

GÖREV ALANI ÇOK GENİŞ
Görev alanın çok geniş olması nedeniyle ekipler ihbar yerlerine gitmekte zorlanmalarına rağmen ulaşabildikleri yerlerde mağdur olanlara anında müdahale ettiler. Sabaha kadar devam eden çalışma sırasında sabaha karşı Kazmaca köylüne gitmeye çalışan 7 kişi ekipler tarafından kurtarıldı. Hasta bir kadın da ekiplerin müdahalesi ile hastaneye kaldırıldı. Cumartesi ve Pazar günü de tam mesai çalışan İl Özel İdaresi ekipleri ilçe, belde ve köy yollarını büyük ölçüde ulaşıma açtı. Ulaşıma kapalı köy yolunun kalmadığı ifade edilirken İl Özel İdaresinin sınavı başarıyla verdiği ifade edildi. Kar ve tipi nedeniyle evlerinde ve yollarda mahsur kalan köylüler İl Özel İdaresinin 10 numara çalıştığını belirterek kapanan yolların kısa sürede açıldığını mağduriyetlerinin anında giderildiğini bildirdiler.  




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ