ÖZEL GAZİ?DE MEZUNİYET GURURU

ÖZEL GAZİ?DE MEZUNİYET GURURU

Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu, 2010?2011 eğitim öğretim yılının mezuniyetlerine tören düzenledi. Gök Düğün Salonu?nda yapılan törende öğrenciler tek tek sahneye çağırılarak, diplomaları takdim edildi.

BAŞARILAR
Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okul Mehmet Al mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi. Al, ?Öğretmenlerin en mutlu oldukları an bugündür. Öğrencilerinin yıllar sonra okullarını bitirmiş ve hayatın içerisine girmiş olduklarında öğrencilerini görmeleri onlar için en gururlu günleridir? dedi.
 
DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Sınıf Öğretmeni Meltem Bekler ise ?Öğrencilere gelecekte başarı dilekleri ile birlikte onlara öğretmenlik görevimizin dışında anne ve baba gibi olmaya, gideceğiniz o uzun ve zor hayat yolunda işinize yarayacak, başarılı olmanızı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, beceriler, alışkanlıklar kazandırmaya çalıştık? diye konuştu. Öğrencilere mezuniyet belgelerini anne ve babaların verdiği törende duygulu anlar yaşandı. Veda şarkısı, keplerin fırlatılması ile tören daha da eğlenceli hale geldi. Öğrenciler öğretim yılının yorgunluğunu eğlenerek giderdiler.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti