Özel Gazi?de Cambridge Esol YLE sınavı yapıldı

Özel Gazi?de Cambridge Esol YLE sınavı yapıldı

28 Mart 2012 tarihinde Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu?nda Türk İngiliz Kültür Derneği tarafından Cambridge Esol YLE sınavları yapıldı. Her yıl yapılan bu sınavlar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mehmet Al, ?Toplam 65 öğrencinin girdiği sınavlarda öğr

ÖZEL GAZİ ANADOLU İLKÖĞRETİM OKULUNDA CAMBRIDGE ESOL YLE SINAVLARI YAPILDI
DİL PASAPORTU OLARAK GEÇER

Sınavla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Al, ?Sınav sonucunda öğrencilerimize Uluslararası geçerliliği olan İngilizce dil seviyelerini gösteren  Cambridge sertifikaları Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanıp verilecektir. Öğrencilerimizin almış olduğu sertifika; İngilizce seviyesinin uluslararası alanda nerede olduğunu belirler, Uluslararası geçerliliğe sahiptir. AB ülkelerinde dil pasaportu olarak geçer. Öğrendiklerini yabancı dilde dinleme, kavrama, konuşma, okuma-yazma becerilerini ölçer.? dedi.

 

SON DERECE YARARLI

Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmenleri Meltem Bekler ve Alev Açıkgöz ise, ?Cambridge Young Learners  Test,  7 ile 12 yaşları arasındaki çocukların uluslararası bir standartta İngilizce öğrenmeleri ve onları ilerde girecekleri İngilizce sınavlarına alıştırmak amacıyla hazırlanmış sınavlardır. Cambridge ESOL sınavları İngilizce dil yeterliğini en yetkin şekilde ölçme ve değerlendirmenin garantisidir. Öğrencilerimizin İngilizce öğreniminde ulaştıkları seviyeyi belirlemek için son derece yararlı işlevler görmektedir? şeklinde konuştular.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ