Özel Gazi öğrencilerine ?Cambridge? sertifikası

Özel Gazi öğrencilerine ?Cambridge? sertifikası

Özel Gazi Anaokulu Müdürü Mehmet Al, Cambridge Esol Young Learners sınavında önemli başarı kazandıklarını söyledi. Öğrencilerine İngilizce seviyelerini belirleyen Cambridge sertifikalarının verildiğini belirten Al, ?Öğrencilerimizin bu başarı ile gurur du

ÖĞRENCİLERİMLE GURUR DUYUYORUM

Özel Gazi Anaokulu Müdürü Mehmet Al, 28 Mart 2012 tarihinde Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulunda Türk İngiliz Kültür Derneği tarafından yapılan Cambridge Esol Young Learners sınav sonuçları açıklandığını söyledi. Toplam 65 öğrencinin girdiği sınavlarda öğrencilerimizin Reading & Writing , Listening , Speaking (Okuma- Yazma, Dinleme, Konuşma ) becerileri ölçülmüştür diyen okul Müdürü Mehmet Al, sınav sonucunda öğrencilerimize Uluslararası geçerliliği olan İngilizce dil seviyelerini gösteren  Cambridge sertifikaları verildiğini bildirdi.

İKİ ÖĞRENCİ %100 BAŞARI SAĞLADI

Al konuşmasının devamında, ?Cambridge Esol Young Learners English sınavlarına giren iki öğrencimiz İpek Özçam ve Elif Naz Özgür sınavda yüzde yüz başarı sağlayarak 15 kalkanlı bir Cambridge sertifikası almaya hak kazanmışlar ve Cambridge Üniversitesinin Onur Ödülü?nü hak etmişlerdir. Başarının gururu olan bu iki öğrenciye okulun ilk günü Cambridge Üniversitesinin gönderdiği başarı sertifikaları İngilizce Öğretmeni Meltem Bekler tarafından teslim edilmiştir. Öğrenciler okul müdürü Mehmet Al tarafından da birer plaketle ödüllendirdi?

İNGİLİZCE`Yİ ÖĞRENECEKLER

?Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmenleri, Cambridge Young Learners  Test,  7 ile 12 yaşları arasındaki çocukların uluslararası bir standartta İngilizce öğrenmeleri ve onları ilerde girecekleri İngilizce sınavlarına alıştırmak amacıyla hazırlanmış sınavlardır. Cambridge ESOL sınavları İngilizce dil yeterliğini en yetkin şekilde ölçme ve değerlendirmenin garantisidir. Öğrencilerimizin İngilizce öğreniminde ulaştıkları seviyeyi belirlemek için son derece yararlı işlevler görmektedir diyerek sınavda sonucunda Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan sertifikaları almaya hak kazanan öğrencileri yürekten tebrik ediyorum? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti