Özel Gazi Geleneği Bozmadı

Özel Gazi Geleneği Bozmadı

Özel Gazi Koleji her yıl gelenekselleştirdiği Şehitlik ziyaretini gerçekleştirdi. Öğrenciler şehitlikte mıntıka temizliği yaptılar şehitler için dua ettiler dua ettiler.

HER YIL TEKRARLIYORLAR

8/A ve B sınıfı öğrencileri Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti. Öğrenciler önce Şehitliğin temizliğini yaptılar. Mezarları tek tek ziyaret ettiler. Daha sonra öğrenciler toplanarak Okul Müdürü Mehmet Al “Burada yatanlar bu Vatanı savunmak için, bizlerin burada rahat bir hayat sürebilmemiz için. Vatan topraklarının bölünmemesi için kendi canlarını verdiler. Her gün andımızda söylediğimiz Varlığım Türk varlığına armağan olsun dediğimiz gibi kendilerini bu vatana armağan ettiler. Bizler de bu şehitlerimize bir söz vereceğiz. Sözümüz şu olacak. Eğitimimizi çok iyi tamamlayıp yarın bu memleketi sizler idare edeceksiniz. Muasır Medeniyet seviyesine getireceksiniz ki düşmanlarımız bize yan bakamasınlar” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER SÖZ VERDİLER

Öğrenciler de şehitlerin huzurunda söz verdiler. Okul Müdürü Mehmet Al Kur’an okuyup öğrencilerle birlikte hep beraber dua ettiler.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok