Özel Masal, yaşlıları unutmadı

Özel Masal, yaşlıları unutmadı

KENDİ ELLERİYLE HAZIRLADIKLARI HEDİYELERİ TAKDİM ETTİLER

Özel Masal, yaşlıları unutmadı

Yaparak ve yaşayarak öğrenmenin ne denli kalıcı ve etkili bir öğrenme yöntemi olduğunu her fırsatta gösteren Özel Masal Anaokulu, özel gün ve haftalarda yaptığı programlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

YAŞLI ÇİFT ÇOK MUTLU OLDU

Son olarak, Yaşlılar Haftası münasebetiyle öğrencileriyle birlikte Yahşihan´da ikamet eden Cemile-Celal Baskın çiftini ziyaret eden Özel Masal Anaokulu Müdürü Sabahat Torunoğlu ve öğretmenleri, yaşlı çifti mutlu etmenin hazzını yaşadılar.

KENDİ ELLERİYLE HAZIRLADIKLARI HEDİYELERİ TAKDİM ETTİLER

Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz´ın da ziyaret ettiği yaşlı çift, bir tarafta Kaymakam Yılmaz ve beraberindekileri, diğer tarafta Özel Masal Anaokulunun öğrencilerin görünce duygulandı. Yaşlı çiftin tek tek ellerini öperek kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri onlara takdim eden Özel Masal Anaokulu öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okundu.

KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ

Özel Masal Anaokulunun başarılı çalışmalarını ve özellikle bu tür faaliyetlerini takip ettiklerini bildiren Kaymakam Fatih Yılmaz da anaokulu müdürü Sabah Torunoğlu´na ve öğretenlerine teşekkür etti.

Özel Haber: Habilhan Pehlivanlı



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü