Özel Masal Anaokulundan Çanakkale Zaferine anlamlı kutlama

Özel Masal Anaokulundan Çanakkale Zaferine anlamlı kutlama

DUR YOLCU, BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN, BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR EĞİL DE KULAK VER, BU SESSİZ YIĞIN, BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR!

DUR YOLCU, BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN, BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR

EĞİL DE KULAK VER, BU SESSİZ YIĞIN, BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR!

Özel Masal Anaokulundan Çanakkale Zaferine anlamlı kutlama

Özel Masal Anaokulu öğrencileri, Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıldönümü münasebetiyle ziyaret ettikleri Jandarma´da, asker abilerinden ve ablalarından bilgi ve hediye boyama kitabı alıp, onlara da çiçek ve kendi elleriyle yaptıkları Türk Bayrağını ve Çanakkale Anıtı Maketini takdim ettiler.

ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Okul Müdürü Sabahat Torunoğlu ve öğretmenleri rehberliğinde İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Özel Masal Anaokulu öğrencileri, asker abilerinin ve ablalarının yoğun ilgisiyle karışlanırken, ziyarette konuşan Okul Müdürü Sabahat Torunoğlu, ?18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümünü kutlar, şehitlerimizi saygı ve minnetle anarız.?

KENDİ YAPTIKLARI HEDİYELERİ SUNDULAR

?Özel Masal Anaokulu olarak, kendileri minik ama yürekleri kocaman olan yavrularımıza Çanakkale Zaferini öğretmek amacıyla bizzat kendilerine yaptırdığımız Çanakkale Anıtı ve Türk Bayrağını Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman askerlerine hediye etmek üzere İl Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ettik. İlgilerinden dolayı başta İl Jandarma Komutanımız olmak üzere tüm askerlerimize ve subaylarımıza çok teşekkür ederiz. Dün Çanakkale´de, bugün Afrin´de bizim için canlarını hiçe sayan Mehmetçiklerimize minnettarız? dedi.

HABER: SİBEL PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ