ÖZEL GAZİ´nin E-Twinning gururu

ÖZEL GAZİ´nin E-Twinning gururu

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİNE ÖDÜLÜNÜ BAHŞILI KAYMAKAMI HARUN ERSİN POLAT TAKDİM ETTİ

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİNE ÖDÜLÜNÜ BAHŞILI KAYMAKAMI HARUN ERSİN POLAT TAKDİM ETTİ

ÖZEL GAZİ´nin E-Twinning gururu

2015 ? 2016 eğitim-öğretim yılında Özel Gazi Koleji İngilizce Zümresi tarafından yürütülen Doğanın Özgürlüğü adlı E-Twinning projesi Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından, Ulusal Kalite Etiketi Ödülü´ne layık görüldü.

ÖDÜLÜ KAYMAKAM POLAT TAKDİM ETTİ

24 Kasım Öğretmenler Günü´nde proje ödülü, projeyi yürüten Özel Gazi Koleji İngilizce Öğretmeni Meltem Bekler´e, Bahşili Kaymakamı Harun Ersin Polat tarafından verildi. Polat projede emeği geçen öğretmenleri tebrik etmiştir.

HER CANLININ SUYA TOPRAĞA HAVAYA İHTİYACI VAR

Okul müdürü Mehmet Al, ?Her canlının toprağa, suya ve havaya ihtiyacı vardır. Bunlar olmadan elbette yaşam olmaz. Bunların hepsinin genel adı doğadır. Doğa insanlara birçok nimetler sunar. Bu nimetlerin hepsi insan içindir. Biz de bu nimetlerden daha iyi faydalanmak için ayrıca doğadaki tüm canlıların hayata tutunabilmelerini sağlamak, doğanın dengesini korumak, canlıların nesillerinin tükenmesini engellemek ve doğanın tahribatını önlemek için öğrencilerimizle birlikte 2015-2016 eğitim-öğretim yılı süresince pek çok çalışmalar yaptık. Onlara doğanın insan hayatı üzerindeki önemini kavratmaya çalıştık. Yapılan çalışmalar sonunda Okulumuzun yapmış olduğu bu proje Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür.? dedi Al projede emeği geçen öğretmenlere teşekkürlerini sunduğunu söyledi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti