Özel Gazi´de bayram coşkusu

Özel Gazi´de bayram coşkusu

YENİ BİR NESİL YETİŞİYOR

Özel Gazi´de bayram coşkusu

Özel Gazi Kolejinin okuma bayramı programı Beyaz Saray düğün salonunda yapıldı. İki sınıfın içinde bulunduğu koro, sınıf marşı, Andımız okunduktan sonra öğrenciler şiir okumadaki performansları göz doldurdu.

YENİ BİR NESİL YETİŞİYOR

Eğitim koordinatörü Bayram Aydoğdu ise açılış konuşmasında öğrencilere, velilere ve öğretmenlere teşekkür etti.  Bu gün ülkemizin geleceği olan yavrularımızın yeni bir dünyaya bakışının nasıl değiştiğini göreceğiz. Ancak ülkemizin kendi benliğimize uygun. Tamamen milli değerlerimize sahip çıkan bir eğitim sistemi olmadığından her yıl deneme tahtasına dönen bir eğitim sistemiyle karşı karşıyayız. Oysa eğitim tamamen insanı yaşatmak üzere yapılmalıdır. İnsanın yaşaması da adalet ve demokrasiyle olur. Bir ülkede Adalet ve demokrasi yoksa insan ve diğer canlılarda yaşamaz.?

ÇOCUKLAR İYİ EĞİTİM ALMALI

?Tüm bu olumsuzluklara rağmen sizler çocuklarınıza nasıl daha iyi bir eğitim aldırmanın çabası ve arayışı içindesiniz. Bizlerde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ün hedeflediği ilkeler doğrultusunda daha müreffeh ve daha çağdaş Türkiye´yi kuracak ve yaşatacak çocuklarımızı yetiştirme çabası ve gayreti içindeyiz. Bu nedenle özel Gazi koleji öğretim kadrosuna çok iş düşmektedir. Bizlere güvenerek teslim ettiğiniz bu yavrularınız için teşekkür ederim? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti