Özel Gazi Koleji Portekiz´de

Özel Gazi Koleji Portekiz´de

KIRIKKALE´NİN EN ESKİ VE BAŞARILI OKULLARINDAN BİRİSİ

KIRIKKALE´NİN EN ESKİ VE BAŞARILI OKULLARINDAN BİRİSİ

Özel Gazi Koleji Portekiz´de

Kırıkkale TÜPRAŞ Sosyal Tesisleri içerisinde eğitim öğretim veren Özel Gazi Anadolu Orta Okulu öğrenci ve öğretmenleri ´kardeş okul ve kültürel değişim projesi kapsamında Portekiz´in Braga şehrine gitti.

PORTEKİZ´E GEZİ DÜZENLEDİLER

Kardeş Okul ve Kültürel Değişim Projesi ile her yıl bir Avrupa ülkesini ziyarete giden Özel Gazi Anadolu Orta Okulu bu yılda Portekiz´in Braga şehrinde bulunan ´Agrupamento De EscolasMoure E Riberia Do Nevia´ adlı okulun davetlisi olarak Okul Müdürü Mehmet AL, Eğitim Koordinatörü Bayram Aydoğdu, İngilizce Öğretmenleri Meltem Bekler ve Kübra Sofuoğlu ve 16 öğrenci ile birlikte Türkiye´yi temsilen Portekiz´e gitti.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Ailelerinde katıldığı uğurlamada duygulu anlar yaşanırken, Okul Müdürü Mehmet Al yaptığı açıklamada şunları söyledi, ?Değerli Velilerim okulumuzun yurt dışı proje uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek Portekiz´e gidiyoruz. ´Kardeş Okul ve Kültürel Değişim´ projesi kapsamında, Portekiz´in eğitim sistemi hakkında incelemelerde bulunacağız.?

DÜNYAYI TANIYACAKLAR

?Aynı zamanda öğrencilerimiz Portekizli öğrencilerle kendi aralarında arkadaşlık kurarak kültürel değişim gerçekleştirileceklerdir. Portekiz´in Braga, Porto, Lizbon, Aveiro, Fátima şehirlerini de gezeceklerdir. Amacımız öğrencilerimizi farklı ülkelere götürerek dünyayı tanımalarını, farklı kültürleri tanımaları, yeni arkadaşlıklar kurmayı ve eğitim sistemlerini incelemelerini sağlamaktır? dedi.

Haber Merkezi



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok