Özel çocuklara özel bayram

Özel çocuklara özel bayram

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLAR MEHTERAN BÖLÜĞÜNÜN KONSERİNİ İZLEDİLER, OYUNLAR OYNAYIP HALAYLAR ÇEKTİLER, VALİ VE BELEDİYE BAŞKANIYLA BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLAR MEHTERAN BÖLÜĞÜNÜN KONSERİNİ İZLEDİLER, OYUNLAR OYNAYIP HALAYLAR ÇEKTİLER, VALİ VE BELEDİYE BAŞKANIYLA BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Özel çocuklara özel bayram

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mehmet Işıtan Eğitim ve Uygulama Okulunda dün renkli görüntülerin yaşandığı törenle kutlandı.  Belediye ve okul yönetiminin ortaklaşa düzenlediği programda Vali Haktankaçmaz, Başkan Saygılı ve diğer protokol üyeleri down sendromlu öğrencilerle çocuklar gibi eğlendi. Okul Müdürü kendisi de down sendromlu çocuk babası Sami Yanık bu çocukların eğitiminin özel ilgi, alaka, büyük özveri ve en önemlisi sınırsız sevgiyle mümkün olduğunu söyledi.

ONLARLA EĞLENMEK VE YAKIN OLMAK BAŞKA BİR DUYGU

Hayatlarındaki engelleri aşarak günlük yaşantılarını sürdürmeye çalışan ve toplumun bir parçası olduklarını yaptıkları farkındalıklarla gösteren Mehmet Işıtan Eğitim Uygulamalı Okulundaki engelli öğrencilere, Kırıkkale Belediyesi´nden sürpriz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencileri mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çocuklarla yakından ilgilendi. Daha önceden Saygılı´yı tanıyan çocuklar ise Belediye Başkanının yanından hiç ayrılmadılar. Bazıları Saygılı´ya yeniden gelmesi için ricada bulundular.

ÖZEL EMANETLERİMİZİN HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Etkinlik, Belediye Mehter Takımının gösterisiyle başladı. Down Sendromlu çocuklarla bir araya gelen Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz Belediye Başkanı Saygılı, Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin yakından ilgilenerek bayramını kutladı. Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, okul öğrencilerine hediye vererek tüm öğrencilerle yakından ilgilendi. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte Down Sendromlu çocuklar Vali Haktankaçmaz ve Başkan Saygılı ile doyasıyla eğlendi. Çocuklarla protokol üyeleri, okul idarecileri ve veliler doyasıya eğelendi.

AİLELERİYLE BİRLİKTE EĞLENDİLER

Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan öğrenciler, Vali Haktankaçmaz ve Başkan Saygılı´ya yakın ilgi gösterdi. Aileler böyle bir etkinliği düzenlediği için teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Down Sendromlu çocuklarımızla birlikte kutladık. Katılım gösteren Down Sendromlu çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle herkesin 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da en içten dileklerimle kutluyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ