Özel Asrın Kolejine ?Beyaz Bayrak´ ödülü

Özel Asrın Kolejine ?Beyaz Bayrak´ ödülü

TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL

Özel Asrın Kolejine ?Beyaz Bayrak´ ödülü

Eğitim-öğretim alanında başarılarıyla tanınan Asrın Koleji, temizlik ve hijyen konusunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ?Beyaz Bayrak´ ödülü ile ödüllendirildi.

TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL

Türkiye genelinde eğitim veren kurumlara yönelik ?Temiz Okul, Sağlıklı Okul? adı altında proje gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanlığı, başarılı çalışmalara imza atan Asrın Koleji´ni ?Beyaz Bayrak´ ile ödüllendirdi. Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan  ?Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü? kapsamında kazanılan ödül, Asrın Koleji´ni ve yönetimini gururlandırdı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Asrın Koleji yetkilileri, eğitim ve öğretim alanında ki başarılı çalışmaların devam edeceği mesajını verdiler. Yetkililer, açıklamanın devamında şu bilgiyi paylaştılar, ?Asrın Koleji 2016-2017 yılında, ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.?

BAYRAK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

?Sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığımız arasında 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan  ?Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü? kapsamında ?Temiz Okul, Sağlıklı Okul? projesine uygun bulunarak ?Beyaz Bayrak? ile ödüllendirilmiştir.?

2018 YILINA KADAR KALACAK

?Asrın Koleji, bu ödülü il çapında alan tek okul olmanın haklı gururunu yaşarken, bu başarıda payı olan öğrenci, öğretmen ve personelimizi tebrik ederiz. Beyaz Bayrak 2016-2017 ve 2017-2018 yıllarında Asrın Koleji´nde asılı kalmaya devam edecek? dediler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti