Özdağ Genel Başkan Yardımcısı oldu

Özdağ Genel Başkan Yardımcısı oldu

HALKLA İLİŞKİLERDEN SORUMLU OLACAK

Özdağ Genel Başkan Yardımcısı oldu

Kırıkkaleli hemşerimiz Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, genel başkan yardımcısı oldu. Özdağ, AK Parti 5. olağan kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu´na (MKYK) üye olarak seçilmişti. Selçuk Özdağ, yapılan ilk MKYK toplantısında Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak AK Parti´nin beyin takımı olan MYK´da yer aldı.

HALKLA İLİŞKİLERDEN SORUMLU OLACAK

AK Parti´nin ilk MKYK toplantısında, AK Parti´nin A takımı belli oldu ve hemşerimiz, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, genel başkan yardımcısı oldu. Selçuk Özdağ, yapılan ilk MKYK toplantısında Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak AK Parti´nin beyin takımı olan MYK´da yer aldı. Selçuk Özdağ, AK Parti Genel Merkezi´nin beyin takımı olan genel başkan yardımcıları arasında Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

YENİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI

Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozbağ, Tanıtım ve Medya İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Dışişlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Çevre ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Sekreteri ise Abdülhamit Gül oldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız