Özcan Showromu görmeğe değer

Özcan Showromu görmeğe değer

Kırıkkale'de yeni oluşumla müşterilerinin karşısına çıkan Özcan Showroom'u açılışı gerçekleşti. Türkiye Seramiksan'ın Kırıkkale ana satış showroom olan Özcan Showroom, farklılığını bir kez daha gösterdi. İlk müşterileri ise Kırıkkale Valisi Ali Kolat'

Yapılan açılışa, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Türkiye Seramiksan Satış Müdürü Süreyya Çağlar, işadamları katıldı.

NANO TEKNOLOJİ

Seramiksan nano teknoloji sayesinde artık karoları leke tutmayacağını açıklayan Türkiye Seramiksan Satış Müdürü Süreyya Çağlar, Seramiksan’ın Türkiye genelinde 200’ü aşkın mağazasının olduğunu, 3 boyutlu tasarım platformu SeraCARD ile müşterilere ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti sunduklarını söyledi.

DESTEK OLACAĞIZ

Kendilerinde her açılan işletmeye yardımcı olmak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale de iş yapan müteahhitlerin bu firmaya destek vermelerini istedi. Ayrıca yeni açılan bu showroomun Kırıkkale’ye faydalı olacağını ifade etti.

FARKLI ÜRÜNLER

Açılışta kısa bir konuşma yapan Sayın Valimiz Ali Kolat ise “Hakikaten yeni açılan bu Showroom da sergilenen ürünler farklı bir dünya. Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin geldiği noktayı burada göreceksiniz.  Türkiye inşaat ve seramik sektöründe çok ileri seviyeye geldi. Ben bu güzellikleri ilimize kazandıran firma yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Teşekkür ederek konuşmalara başlayan Yalıtım Malzemeleri Showroom mağazası sahibi Savaş Özcan, dostlarını yanında görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Konuşmalardan sonra, Savaş Özcan Yalıtım Malzemeleri Showroom mağazası, Vali Ali Kolat ve diğer davetliler tarafından edilen dualarla hizmete açıldı. Daha sonra Sayın Valimiz Ali Kolat, mağazada sergilenen ürünleri tek tek gezerek yetkililerden bilgiler aldı. Gelen misafirlere ikram da bulunuldu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ