Oyunuzu verin gitsin bunlar

Oyunuzu verin gitsin bunlar

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÇALIŞMALARINI HAFTA SONUNDA DA SÜRDÜRDÜ

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BİR ADIM ÖNDE BAŞLADIKLARI ÇALIŞMALARINI HAFTA SONUNDA DA SÜRDÜRDÜ

Oyunuzu verin gitsin bunlar

Diğer partilerin aksine CHP Milletvekili adayları ilçe Ziyaretlerinin yanı sıra semt pazarları ile STK Ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonunda oto pazarı ile Cumartesi Pazarı ve Kaletepe pazarını gezen vekil adayları Murat Çakırca, Ziya Kavlak ve Hacı Arap Karadurmuş Bize oy verin gitsin bunlar” diyerek oy istedi.

İLK ZİYARET OTO PAZARINA

Seçim sürecinde zaman hızla geçerken Cumhuriyet Halk Partisi bir adım önde başladığı seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi diğer partilerin aksine ilçe ziyaretlerinin yanı sıra merkezde de semt pazarları ve STK'ları Ziyaret ederek AK Partinin gitmesi için vatandaşlardan oy istiyorlar. Hafta sonunda saban saatlerinden itibaren Yeni Mahalle semtindeki Oto pazarına gider Milletvekili adayı Murat Çakırca oto alım satımı yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberinde il başkanı Ahmet Önal ve partililerle birlikte Pazar yerini gezen Çakırca araç alım satımı yapan vatandaşlarla sohbet etti.  12 yıllık AK Parti hükümetinden memnun olup olmadıklarını sordu.

OYUNUZU BİZE VERİN BUNLAR GİTSİN

Oto pazarından sonra Milletvekili adayları Murat Çakırca, Ziya Kavlak ve Hacı Arap Karadurmuş il başkanı Ahmet Önal, Kadın Kolları başkanı Suna Andıran ve yöneticiler ve partililerle birlikte Cumartesi Pazarına adeta çıkartma yaptılar. Parti binasından Pazar yerine kadar yürüyen Milletvekili adayları çevredeki vatandaşlardan yoğun ilgi gördüler. Yol boyunca esnaflarla ve çevredeki vatandaşlarla sohbet eden Çakırca. Kavlak ve Karadurmuş CHP'nin siyasetini anlattılar ve vatandaşlardan oy istediler. Milletvekili adayları ile vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar oluştu. Kimi vatandaşlar vekil adaylarına yakınlık gösterirken kimileri de eleştirisini sürdürdüler.

İKTİDARIMIZDA EMEKLİYE İKİ MAAŞ İKRAMİYE

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Murat Çakırca, Ziya Kavlak ve Hacı Arap Karadurmuş gittikleri Pazar yerinde, sokakta ve sivil toplum kuruluşlarında vatandaşlara CHP'nin özellikle emeklilerle ilgili Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun yılda bir maaş tutarında iki ikramiye konusunu anlatarak emeklilerin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için öncelikle AK Parti'nin gitmesi gerektiğini bildiriyorlar. Onun için vatandaşların oyunu CHP'ye vermesini isteyen Çakırca, Kavlak ve Karadurmuş vatandaşlarla tek tek tokalaşarak oylarını istedi. Bu arada adaylar ile vatandaşlar arasında ilginç diyalogların da gelişmesi dikkat çekti. Yalı bir vatandaş Çakırca'ya seçilmesi halinde köyüne gelmesi şartıyla oy vereceğine söz verdi. Başka bir vatandaş ise geçmiş dönemlerde olduğu gibi verilen sözlerin unutulmamasını istedi. Başka bir vatandaş ise mazot konusunda CHP'nin sözünü yerine getirme sözü istedi. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Ziyaret renkli görüntülere sahne oldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız