Oyunu bozacağız

Oyunu bozacağız

"SAADET-BBP BİRLİKTELİĞİ ZAFER GETİRECEK"

Oyunu bozacağız

Saadet Partisi ile BBP'nin ortak Milletvekili adayı Faruk Vurgun ülkemiz üzerinde son yıllarda dozunu arttırarak bir oyun oynandığını belirterek Oyunu biz bozacağız” dedi.

GAZETEMİZİ NEZAKET ZİYARETİ

Saadet Partisi ve BBP'nin ortak Milletvekili adayları gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Seçim öncesinde genel başkanlarının duruşu belli olan ve ülkemizin önemli iki partisinin seçim ittifakı yaparak tüm dikkatleri üzerine çektiğini söyleyen İttifakın Milletvekili adayı Faruk Vurgun Genel Başkanlar bu ülke için büyük bedeller ödediler bizde bu bedelin anlamını bilerek yola çıktık güçlüyü bir şekilde çalışıp en iyi sonucu alacağız. Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor bu oyunu biz bozacağız” dedi.

MECLİS, MİLLETİN MECLİSİ OLACAK

İttifakın Kırıkkale Milletvekili adayı Vurgun ittifakın bir manada milli olduğunu belirterek milletin mecliste temsil edilmesi ve tartışılması için milli ittifaka destek verilmesi gerektiğini söyledi. Diğer aday Emine Köksal ise ülkemizde özellikle son yıllarda yaşananların hiç yakışmadığını söyledi. Menfaat için aday olmadıklarını belirten Köksal günümüzde pek çok insanın menfaat için meclise girdiğini bunun içinde her şeyi mubah saydığını söyledi. Eşinin işi nedeniyle yıllarca Amerika da yaşadığını belirten Köksal memleket sevgisinin ne demek olduğunu çok iyi bilen birisi olarak siyaseti tercih ettiğini belirtti. İttifakın diğer adayı Ramazan Gözalan ile birlikte belediye meclis üyesi Veysel Kutluca ile her iki partinin il başkanları ve ilçe başkanları da katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız