Oyunu arttıran tek parti CHP olacak

Oyunu arttıran tek parti CHP olacak

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİNGÖL PARTİLİLERİN CHP´Yİ GURURLA SAVUNMALARINI İSTEDİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİNGÖL PARTİLİLERİN CHP´Yİ GURURLA SAVUNMALARINI İSTEDİ

Oyunu arttıran tek parti CHP olacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl CHP´nin 1 Kasım seçiminde oyunu arttıracak tek parti olacağını söyledi. Bingöl ?Partinizi gururla savunun biz sizin başınızı önünüze eğecek hiçbir şey yapmıyoruz? dedi.

KIRIKKALE KONGRESİNE KATILDI

CHP Kırıkkale İl Başkanlığının kongresine katılmak üzere Kırıkkale´ye gelen Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl partililere hitaben yaptığı konuşmada 1 Kasım´da yapılacak seçimde oyunu arttıran tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olacağını söyledi. 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte CHP´nin izlediği yol özellikle koalisyon görüşmelerinde ortaya koyduğu tavırla halkın büyük takdirini kazandığını söyledi. Bu nedenle 1 Kasım seçiminde CHP´nin oylarının artacağını belirten Bingöl ?Partinizi onurla gururla savunabilirsiniz, çünkü bir sizin başınızın öne eğilmesine yol açacak bir şey yapmıyoruz. Başınızı dik tutun parti içindeki kırgınlık ve küskünlükleri kaldırın ve partinize güç verin? dedi.

BİZ MASAYA SAMİMİ GİTTİK

Koalisyon görüşmelerine de değinen Bingöl 7 Haziran seçiminden  sonra gündeme gelen koalisyon görüşmeleri konusunda CHP´nin  son derece samimi olduğunu ve bu samimiyetle masada müzakerelere katıldığını bildirdi. Bingöl buna karşılık AK Partinin samimi davranmayarak masadan kalkan taraf olduğunu söyledi. Zaten AKP´nin müzakerelere ön şartlı katıldığını belirten Tekin Bingöl ?AK Parti erken seçimi zorunlu görerek müzakerelere katıldı ve sonuç ortada. MHP´de aynı şekilde devrandı. Biz ise Memleketin hükümetsiz kalmaması için elimizden geleni yaptık şimdi yeniden sandık önümüzde gereğini sizlerle birlikte yapacağız? diye konuştu

HATARIMIZDAN DERS ALDIK

CHP İl Başkanı Ahmet Önal ise kongre öncesi yaptığı konuşmada öncelikle bu göreve atandıktan sonraki süreci değerlendirdi. Önal parti olarak yaptıkları etkinlikleri anlatırken seçim sürecine değindi. İyi bir seçim süreci geçirdiklerini ancak istenen sonucu elde edemediklerini anlatan Ahmet Önal genel ve yerel siyasetin bunda etkili olduğuna dikkat çekti. Bir takım hataların yapıldığını belirten Önal önümüzdeki 1 Kasım seçiminde kesinlikle hataya yer olmayacağını bildirdi. Önal ?Hatalarımızdan ders çıkarttık 1 Kasım seçimlerinde istediğimiz sonucu alacağız ona göre çalışacağız? dedi.

BAŞARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Daha sonra Milletvekili adayı av. Hasan Biçer ise yaptığı konuşmada öncelikle kendisini tanıtarak 1 Kasım seçimlerinde başarı elde etmek için elinden gelen çabayı harcayacağını söyledi. Biçer tüm partililere seslenerek kendisine destek olmalarını istedi. İkinci sıra adayı Mustafa Demiral ise CHP´nin başarısı için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Bunun için tüm partilileri bu önemli seçimden galip çıkmak için bir arada olmaya çağırdı. Üçüncü sıra adayı Adem Şahin´de kendisini aslında tüm partililerin yakından tanıdığını ve seçime yabancı olmadığını söyledi.

AHMET ÖNAL GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmalardan sonra CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin´in divan başkanlığında başlayan kongrede oy verme işlemine geçildi 68 delegenin önergesi doğrultusunda tek liste halinde geçilen oylamada kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan Av. Ahmet Önal güven tazeleyerek il başkanlığına seçildi. Önal´ın başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu: Zeynel Uğur, Ali Okatan, Metin Duman, Onur Bozdağ, Osman Ersayar, Osman Özkan, Yücel Demirhan, Mehmet Uysal, Ferhat Yıldız, Bekir Ayan, Satılmış Doğan, Sadi Delice, Engin Cebecioğlu, Mahmut Mavili, Asuman Özder, Çiğdem Karaer, Serpil Ölmez, Mehmet Seçer Bereket, Mukaddes Dağ.

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı