Oyumuzu katlayarak geliyoruz

Oyumuzu katlayarak geliyoruz

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçimlere kısa bir zaman kaldığını ve 30 Mart'ta seçimleri kazanacaklarını söyledi. Kırıkkale tarihinin en yüksek oyunu alacaklarını belirten Saygılı, bu konuda önemli çalışmaların yapıldığını hatırlattı.

FİNAL BÖLÜMÜ
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın seçim bürosunu günde yüzlerce partili ziyaret ediyor. Vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını belirten Saygılı, seçimlere az bir zaman kaldığını ve çalışmaların arttığını söyledi. Her gün yoğun programlarının olduğunu belirten Saygılı, Kırıkkale’yi marka şehir haline getirmek için çalışacaklarını bildirdi. Seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatan Saygılı, artık final bölümüne girildiğini belirterek, çalışmaların hızlandırıldığını ifade etti. Geçtiğimiz haftalarda açıkladığı projelerin kamuoyu tarafından beğenildiğini belirten Saygılı, halka hizmet hakka hizmet anlayışını benimsediklerini bildirdi.

MEMLEKETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Kırıkkale’de doğup, Kırıkkale’de doyan bir kişinin memleketine sahip çıkacağını belirten Saygılı, AK Parti belediyelerinin her zaman hizmetler yaptığını kaydetti. Kırıkkalelilik projesiyle yola çıktıklarını belirten Saygılı, hep birlikte Kırıkkaleli olarak çalışmalara devam ettiklerini açıkladı. Yapamayacağı projeyi açıklamayacağını belirten Saygılı, şöyle konuştu: “Bizim bir numaralı projemiz, Kırıkkalelilik projesidir. Kırıkkale`ye biz sahip olmazsak kimse sahip olmaz. Bizim için buruda doyanlar, doğanlardan daha kıymetlidir”

AYAKLARINIZ YERE SAĞLAM BASMALI
“Aday olan insan her şeyi vadeder. İktidara gelmeye namzet bir parti olarak bol keseden atamazsınız. Ayaklarınız yere sağlam basmalı, kaynaklar bulunmalı ve yapılabilecek olan yapılabilme ihtimali yüksek olan projeleri söylemek zorundasınız. Şehrimiz de tüm vatandaşlarımızın gerekirse bir bir dinleyeceğiz. Bu görüşmeler neticesinde vatandaşlarımızın ortak kanaatleri doğrultusunda projeler üreteceğiz. Kırıkkale’mizin iyi bir noktaya taşınması için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız