Oyumuzu katlayarak geleceğiz

Oyumuzu katlayarak geleceğiz

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı'ya bayanların desteği sürüyor. Seçim bürosunda bayanlarla buluşan Saygılı, destek sözü aldı

BAYANLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya destek ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Kırıkkaleli bayanlarda Saygılı’lı seçim bürosunda ziyaret ederek, kendisine destek olacaklarını açıklıyorlar. Bayanlar Kırıkkale’nin ve Türkiye’nin Ak Parti’ye çok ihtiyacı olduğunun altını çizerek, yapılacak tüm çalışmalarda Ak Parti adayının yanında olduklarını ifade ettiler. Bayanlar komşularına ve tanıdıklarına bu konuda destek çağrısında bulunacaklarını açıkladılar.

 

HEP BİRLİKTE EL ELE BÜYÜYECEĞİZ

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, özellikle bayanların Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilgilerinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, “Ülkemizde işler iyiye giderse Kırıkkale’mizde de her şey güzel olur. Ülkemiz gelişirse Kırıkkale’de gelişir biz de gelişiriz. Bu yüzden partimize ve oylarımıza sahip çıkıp, en yüksek oyu alacağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız