Öyle futbola böyle sonuç: Kırıkkalespor: 0-Pazarspor: 2

Öyle futbola böyle sonuç: Kırıkkalespor: 0-Pazarspor: 2

KÖTÜ FUTBOL, KÖTÜ TEZAHÜRAT, MORALLER SIFIR... SONUÇ 2-0...

Öyle futbola böyle sonuç: Kırıkkalespor: 0-Pazarspor: 2

3. Ligi 2. Grupta mücadele eden ekibimiz 71 Kırıkkalespor, baştan sona kötü oynadığı maçta kendi saha ve seyircisi önünde Pazarspor´a 2-0 yenildi. Geçen hafta Bodrumspor´u deplasmanda 1-0 yenerek ümitleri yeşerten 71 Kırıkkalespor bu sonuçla 1 hafta aradan sonra yeniden sonu sıraya demir attı.

Maça kontrollü başlayan ekibimiz daha maçın 2. Dakikasında Ömer´le girdiği pozisyonda golü bulamadı. 6. Dakikada bu kez Mazlum´la atak geliştiren takım Pazarspor olduğu. Mazlum´un şutu az farkla auta çıktı.

GOL? 71 KIRIKKALESPOR: 0-PAZARSPOR: 1

26. Dakikada Pazarspor´un kazandığı serbest vuruşu kullanan Mert Ege, düzgün bir vuruşla Pazarspor´u 1-0 öne geçiren golü attı.

31. Dakikada Kırıkkalespor´un geliştirdiği atakta Ömer´in vuruşunu son anda kurtaran kaleci İsmet topu kornere çeldi.

GOL? 71 KIRIKKALESPOR: 0-PAZARSPOR: 2

41. dakikada Pazarspor yine sağdan hızlı geldi. Yapılan düzgün ortaya aynı güzellikte şutla tamamlayan ve maç boyunca etkili bir oyun çıkaran Pazarspor´dan Hacı Şükrü Pazarspor´un 2´nci golüne imza attı. İlk yarı da bu sonuçla tamamlandı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıda da kötü oyununu sürdüren 71 Kırıkkalespor futbolcuları, zaman zaman geliştirdikleri cılız ataklarda sonuca gidemeyince maç 2-0 Pazarspor´un üstünlüğüyle sona erdi.

Özellikle bazı taraftar grupları maç boyunca yönetim, teknik kadro ve futbolcular aleyhinde sloganlar atarken zaman zaman aralarında tartışmalar çıktı.

**********

YORUM: 71 Kırıkkalespor´da futbol oynayan tek futbolcu Ömer Sunar´dı. Bazı iddialara göre paralarını alamayan ve bu sebeple antrenmana çıkmayan futbolcular bugün sahada adeta dökülürken, aldığı ya da alamadığı her bir kuruşu helal ettiren bir tek o vardı?

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI

FOTO: HALİL SOYER



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ