Oy yağıyor

Oy yağıyor

Seçim anketimize oy yağıyor. Özel formatta hazırlandığı için günde sadece bir oy kullanılan anketimize 6 Temmuz'dan bu yana 22 bin 200 oy kullanıldı. MHP'nin aday adayı Serdar Yarar 7 bin 117 oyla anketin birincisi, AK Partili Serdar Duru ise 5 bin 078 oy

ÇOK CİDDİ TAKİP EDİLİYOR

Büyük emekler harcanarak hazırlanan anketimiz yoğun ve ciddi bir kitle tarafından takip ediliyor. 5 Temmuz gece yarısından sonra yayınlamaya başladığımız anketimize dün itibarıyla 22 bin 200 oy kullanıldı. Özel formatta hazırlandığı için bir bilgisayardan günde sadece bir oy kullanılabilen anketimize 10 gün gibi kısa zamanda adeta oy yağdı.  

 

İŞTE 9’NCU GÜNÜN SONUÇLARI

Anketin başladığı günden bu yana birinciliği hiç bırakmayan MHP belediye başkan aday adayı Serdar Yarar 7 bin 117 oya ulaştı. AK Parti belediye Başkan aday adayı Serdar Duru ise dün itibarıyla 5 bin 078 oyla ikinciliğini korudu. MHP aday adayları Ertan Çiçek, Murat Kaplan ve Tacettin Silsüpür ikişer oyda kalırken oy patlaması beklenen Belediye Başkanı Veli Korkmaz ilk iki günde aldığı 24 oyda kaldı. Anketin sürprizini ise AK Parti aday adayı Süleyman Kahraman yaptı. Kahraman 3 bin 424 oy alırken Saadet Partisi aday adayı Mehmet Türkoğlu ise 3 bin 220 oy aldı. 



Can Turhan
8.09.2013 11:24:56
Kırıkkale ilmizin belediye başkanı ak parti adaylarından hurşit GÜNDOĞAN`ı görmek istiyoruz

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız