Otel gibi cezaevi

Otel gibi cezaevi

Sulakyurt Cumhuriyet Başsavcısı Cihan Erdoğan, ilçede bulunan cezaevinde 124 tutuklu ve hükümlünün bulunduğunu söyledi. Tutuklu ve hükümlülerin, her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Erdoğan, mahkumlara yönelik mesleki kursların verildiğini ve

AVRUPA STANDARTLARININ ÜSTÜNDE 
Sulakyurt Cumhuriyet Başsavcısı Cihan Erdoğan, ilçede bulunan cezaevi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İlçelerinin, şehrin en güvenli ilçesi olduğunu belirten Erdoğan, haftada bir adli dosyanın incelendiğini söyledi. Kırıkkale?den ve çevre illerden gelen mahkûmların, cezaevlerine yerleştirildiğini belirten Erdoğan, ilçelerindeki cezaevi standartlarının Avrupa cezaevleri standardına yakın olduğunu ve cezaevlerinde teknolojik bir şekilde mahkûmlara hizmet verildiğini bildirdi. Sık, sık ilçede bulunan cezaevini ziyaret ettiğini belirten Erdoğan, mahkûmlarla sohbet ettiklerini ve onların istek, talep ve arzularını dinlediklerini ifade etti. Mahkûmların da haklarının olduğunu belirten Erdoğan, görev yaptığı hiçbir yerde mahkûmları ezdirmediğini ve haklarını koruduğunu vurguladı. 
124 HÜKÜMLÜ VAR 
Sulakyurt Cezaevi?nde 124 hükümlünün bulunduğunu belirten Erdoğan, tutuklu ve hükümlerinin cezaevinde, diğer cezaevlerine göre rahat olduğunu söyledi. Mahkumlara yönelik mesleki kursların düzenlendiğin belirten Erdoğan, ayda bir sergi yaptıklarını ve mahkumların el emeği göz nuru yaptıkları ürünleri sergilediğini bildirdi. Sergilerden elde edilen paranın mahkumlara verildiğin belirten Erdoğan, koğuşlarda birlik, beraberlik ve kardeşliğin hakim olduğunu ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası?nda da mahkumlara karşı eziyet, işkencenin olmadığını belirten Erdoğan, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, ?Benim görevde olduğum zamanlarda, kimse mahkumlara kötü davranmadı ve bu böyle devam edecektir? dedi. Erdoğan suç ve suça eğilimi olan gençlerin de iyi bir şekilde eğitilmesi gerektiğini ve ailelerin gençleri takip etmesi gerektiğini belirtti.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü