Osmanlıspor´dan transfer olan Tekin imza attı

Osmanlıspor´dan transfer olan Tekin imza attı

MKE KIRIKKALESPOR, GÜZİDE BİR KULÜP

Osmanlıspor´dan transfer olan Tekin imza attı

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele edecek olan MKE Kırıkkalespor, sezonun en iyi transferini gerçekleştirdi. Osmanlıspor´un tecrübeli sağ bek oyuncusu olan Ahmet Can Tekin´i renklerine katan MKE Kırıkkalespor´da yüzler gülüyor.

ÇOK SES GETİRECEK

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde ses getirmesi beklenen MKE Kırıkkalespor, yaptığı transferlerle spor kamuoyunda büyük ilgiyle izleniyor. Birçok futbolcu MKE Kırıkkalespor´da oynamak için şehre gelirken, MKE Kırıkkalespor´un şanlı geçmişinin bunda büyük etken olduğu belirtiliyor. Türkiye Birinci Ligde futbol oynamış ilk ilçe takım olma özelliğini taşıyan MKE Kırıkkalespor´a Osmanlıspor´dan transfer olan Ahmet Can Tekin daha önce Gençlerbirliği ve Osmanlıspor´da futbol oynadı.

MKE KIRIKKALESPOR, GÜZİDE BİR KULÜP

MKE Kırıkkalespor´a imza atan başarılı sağ bek oyuncusu Ahmet Can Tekin, ?Böyle güzide bir kulüpte futbol oynamak bana da nasip oldu, çok mutluyum. Yıllara meydan okuyan MKE Kırıkkalespor´da futbol oynamak çok güzel bir duygu. Bana güvenleri asla yarı yolda bırakmayacağım. Takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ