Osman Erdoğan Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Osman Erdoğan Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

İş insanı Osman Erdoğan 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında , Hacılar Kasabası’ndan aday adaylığını açıkladı.

1500 KİŞİLİK YEMEK VERDİ 
Önümüzdeki yıl yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi kapsamında hareketlilik başladı. Hacılar Kasabası’ndan iş insanı Osman Erdoğan, yaklaşık 1500 kişiye verdiği yemekte belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Birlik ve beraberliğin sergilendiği tanıtım toplantısı adeta gövde gösterisine dönüştü. Erdoğan, yemeğe katılan herkese teşekkür ederek kadınlara günün anısına karanfil hediye etti. Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada ise ‘Başkan Erdoğan’ şeklinde sloganlar atıldı.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ 
Hem Kırıkkale’den hem de Hacılar Kasabası’ndan çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte konuşan Erdoğan, “Hacılar’ın geleceğini daha iyi kurgulamak ve geleceğe daha güçlü bir Hacılar bırakmak için toplanmış bulunuyoruz.  Hepimiz biliyoruz ki, özellikle de son yıllarda Hacılar Kasaba’mız her geçen gün geriliyor ve hak ettiği değeri göremiyor. Yaşanan bu çoraklaşmanın önüne geçmek için bir süredir ekip arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz istişareler sonucunda; Hacılar Belediyesi’ne aday olmaya karar verdik. İnanıyoruz ki, 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Hacılar Belediyesi’ni yüksek bir oyla kazanacağız. Bunda en ufak bir şüphemiz yok.” 

HERKEZİ KUCAKLIYACAĞIZ
“Sizlerin de en ufak şüphesi olmasın. Çünkü önce Allah’a sonra da sizlere emanet olduğumuzu biliyoruz.  Gönüllerinize girdiğimizi biliyoruz. Sizlerde herkesi kucaklayacağımızı biliyorsunuz. Yıllardır kabuğunu kıramayan ve her geçen gün gerileyen Hacılar Kasabamızı ekipçe aydınlığa kavuşturacağız. Gençliğimize ve geleceğimize güveniyoruz. Hem heyecanlıyız hem de çok kararlıyız. Hacılar’ı kazanacağız.  Biz yıllardır Hacılar Kasaba’mızın iyi olması çaba gösterdik ancak ne hikmetse her kazanan seçimden sonra kasabamıza sırtını çevirdi ve menfi düşündü.” 
 

ŞİMDİ HACILARI KURTARMA ZAMANI
“Bu bizleri üzmekle beraber bizleri aday olmaya itti.  Bu yüzden diyoruz ki; Şimdi Hacılar’ı kurtarma zamanı. Şimdi Hacılar’ı birleştime zamanı. Şimdi Hacıları baştan donatma zamanı…
Şimdi şahlanış zamanı. Bu kararı verirken diğerleri gibi değil, Hacılar’da değişim rüzgarını estirmeyi hedeflediğimiz için aday olduk.  Bu süreci değişimin başlangıcı olarak görüyor ve hep birlikte kutlu bir yola çıkıyoruz. Bu yolculukta bizleri yalnız bırakmadığınız için hepimize minnettarız” dedi. Günün sonunda ise havai fişek gösterisi herkesin büyük ilgisini çekti. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız