Osman Gazi Anadolu Lisesi´nde karne sevinci

Osman Gazi Anadolu Lisesi´nde karne sevinci

17 MİLYON 559 BİN ÖĞRENCİ, KARNE ALARAK 3 AYLIK YAZ TATİLİNE BAŞLADI

Osman Gazi Anadolu Lisesi´nde karne sevinci 

17 milyon 559 bin öğrenci, karne alarak 3 aylık yaz tatiline başladı. İlkokul, ortaokul ve lise son sınıf öğrencileri mezuniyetin yanı sıra yaz tatilinde sınav ve kayıt heyecanı yaşayacak. Kırıkkale Osman Gazi Anadolu Lisesi´nde karne sevinci görmeye değerdi.

BAŞARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Osman Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Yeşilyurt  "2014-2015 eğitim öğretim yılı sonunda başarı durumuna göre okulumuzda 174 öğrenci teşekkür belgesi, 328 öğrenci takdir belgesi almıştır. Ayrıca okulumuz onur kurulunca okul içerisindeki başarısı ahlaki durumu ya da sportif faaliyetleri dikkate alınarak 171 öğrencimiz onur belgesi ile ödüllendirilmiştir. Bireysel olarak da dönem sonu puan ortalamasına göre 9. sınıflarda 95.94 puanla Haydar Baş, 10. sınıflarda 95.58 puanla Sabire Nur Erdoğan, 11.sınıflarda 94.68 puanla Şuayip Sakallı ve 12. sınıflarda 94.57 puanla Zühal Yıldız okul birincisi olmuşlardır. Tüm personelimize ve öğrencilerimize verimli hayırlı tatiller diliyorum." dedi.

ÖDÜLLENDİRDİLER

Yeşilyurt, ? Son hafta Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ?Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği?nde Kaleli yakan top dalında Kırıkkale Spor Lisesini yenerek Kırıkkale il birincisi olan erkek takımı ve Kırıkkale İl ikincisi olan kız takımı kupalarını aldılar. Ayrıca yıl içerisinde Edebiyat öğretmenlerinin kontrolünde en fazla kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildiler. Üç aylık yaz tatilinin ardından 2015/2016 eğitim ve öğretim yılı öğrenci ve öğretmenler için ilk ders zili 14 Eylül 2015 Pazartesi günü çalacak? diye konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti