OSB´yi yakından takip ediyoruz

OSB´yi yakından takip ediyoruz

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ YAHŞİHAN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ OSB´DE İNCELEMELERDE BULUNDU

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ YAHŞİHAN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ OSB´DE İNCELEMELERDE BULUNDU

OSB´yi yakından takip ediyoruz

Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ilçe ziyaretleri programı kapsamında Yahşihan ilçesini ziyaret etti. Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret eden Haktankaçmaz Organize Sanayi Bölgesindeki bazı iş yerlerinde incelemelerde bulundu.  

KAYMAKAM VE BAŞKAN´I ZİYARET ETTİ

Vali Haktankaçmaz İlk olarak Kaymakam Ferhat Özen´i ziyaret etti. Kaymakam Özen´den ilçenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Haktankaçmaz, daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Sungur´u ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Sungur, ziyarette Vali Haktankaçmaz´a ilçedeki yatırımlar hakkında ilgili bilgi verdi. Yahşihan´da yapmış olduğu ziyaretlerden hoşnut kaldığını belirten Haktankaçmaz, geniş bir zamanda tekrar ilçeyi ziyaret ederek tarihi yerleri görmek istediğini söyledi.

VALİ OSB´DE İNCELEMELERDE BULUNDU  

Daha sonra Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´ı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın ve diğer yetkililer karşıladı. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın ve diğer üyelerle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, Organize Sanayi Bölgesinde Fotovoltaik Panel üretimi yapan ALFA Solar Enerji Anonim Şirketi ile Katı Yakıt, Fuel-Oil ve Doğalgaz Kazanları imalatlarının yapıldığı Kubuş Kazan firmasına ait  İmalathanelerde incelemelerde bulundu. Firma yetkililerine teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, çalışanlara işlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi, gelişmeleri takip ettiğini belirtti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı