ORTAK KÜLTÜR FUTBOL

ORTAK KÜLTÜR FUTBOL

MKE Kırıkalespor teknik heyeti ve futbolcular, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz?ı ziyaret etti. Futbolcular takıma desteklerinden ötürü Kırıkhan galibiyetini Başkan Korkmaz?a hediye ettiler.

BAŞKANA İMZALI FUTBOL TOPU
Ortak kültürün spor olduğu ve bunun içinde futbolun büyük yer aldığını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkalespor futbolcularının son dönemde ki başarılarından dolayı teşekkür etti. Futbolcular ise tüm takımın imzaladığı bir futbol topunu hediye etti. Kendisi için çok değerli bir hediye olduğunu belirten Korkmaz, böylesine anlamlı bir hediyeyi makamının en güzel köşesine koyacağını söyledi.
 
GALİBİYETİ HEDİYE ETTİLER
Futbolculara gösterdiği çabalarından dolayı teşekkür eden Korkmaz, hediye içinde ayrıca teşekkür etti. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, Başkan Korkmaz?a takıma verdiği önemden dolayı teşekkür ederek, ?Başkanım Kırıkhan galibiyetini size hediye ediyoruz? diye konuştu. Tüm takım futbolcularının imzaladığı futbol topunu Başkan Korkmaz?a, Aydoslu ve Takım Menajeri Hasan Basri Kara takdim etti.
 
KAMP MERKEZİ KURULACAK 
Başkan Korkmaz yeni projelerinde müjdesini verdi. Başpınar tesislerine yeni spor akademisi kurulacağını söyleyen Korkmaz, Stat komplesi ve kamp merkezinin de yapılacağını dile getirdi. Korkmaz, projelerin yakında hayata geçirileceğini söyledi. Ziyarette Teknik Direktör Harun Aydoslu, Takım Menajeri Hasan Basri Kara, Kaleci Antrenörü Mehmet Cömert ve yardımcı antrenörler ile futbolcular katıldı.  
 
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ