Ortak akılla proje üreteceğiz

Ortak akılla proje üreteceğiz

AK Parti Kırıkkale Belediye başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Salim Bozdemir, şehrin öncelikle fiziki yapısının baştan aşağı yenilenmesi gerektiğini söyledi. Ortak akılla proje üreterek uygulanması gerektiğini belirten Bozdemir, şehirde öncelikle birlik

 

 

SORUN TESPİTİ YAPACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Salim Bozdemir, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ’ı ziyaret etti.

Aday olması durumunda önemli projelere imza atacaklarını belirten Bozdemir, inşaat mühendisi olmasının kendisine önemli avantajlar sağladığını söyledi. Kırıkkale’nin birikmiş sorunlarının altından kalkacaklarını belirten Bozdemir, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu ve bu felsefe ile insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla çalışacaklarını bildirdi. Tespit edilen sorunların çözüleceğini belirten Bozdemir, ekibi ile şimdiden kafasında çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

 

ACİLİYETİ OLAN YATIRIMLAR

Bozdemir açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, “

Var olan sorunların tespitinde aciliyet önceliğini de dikkate alarak çözüm üretme kararındayız. Bunu gerçekleştirmek için prensibimiz, Kırıkkalemiz’in her bir ferdinden öneri almak ve insan odaklı yönetim ilkesiyle hareket etmektir. Şehre dönük anlayışımızın temel felsefesi işte bu olacaktır. Hayal ettiğimiz Kırıkkale`yi inşa etmek için çıktığımız bu yolda, siz kıymetli hemşehrilerimizle birlikte nasıl bir Kırıkkale gerçekleştireceğimizi huzurlarınızda paylaşmak istiyorum.Üniversitesiyle şehrin bütünleştiği bir Kırıkkale. Esnafımızın yüzünün güldüğü bir Kırıkkale. Hayal eden herkesin Kırıkkalesini bulduğu bir Kırıkkale” 

 

 

BÜYÜYEN VE GÖÇ ALAN ŞEHİR

“Büyüyen ve göç alan bir Kırıkkale. Güneşiyle 24 saati aydınlatan bir Kırıkkale. Yatırımcının peşinde koştuğu bir Kırıkkale. Yaşayanlarını kendine meftun eden bir Kırıkkale. İçinde yaşayan insanları şehrin değerli sahipleri ve sermayesi görerek, güler yüzle kucaklayan belediyecilik anlayışıyla baş tacı eden bir Kırıkkale. Bozkırın içerisinde yeşile bezenmiş, mutlu vatandaşların  “Gönül Dağı” türküsü terennüm ettiği bir Kırıkkale. Sınırlı kaynaklarıyla çarpık bir şehir mimarisine su taşıyan bir Kırıkkale değil, kendine özgü mimari tasavvuru olan bir Kırıkkale. Bir kaç bölgesine, mahallesine ilgi gösterilen değil bütün bölgelerine aynı hassasiyetle sahip çıkılan bir Kırıkkale. Kırıkkaleli her vatandaşımız için gerçekleştirilebilir projeler üreten bir Kırıkkale hedefliyoruz” 

 

BAŞKA ŞEHİRLERLE REKABET

“Sahasında yetkin kişileri başka şehirlere kaptıran bir Kırıkkale değil, Türkiye’nin yetkinlerini şehrimize kazandıran bir Kırıkkale,İçinde yaşayan her kesimin gönüllü katkılarıyla tesis edeceği bir kentin vizyonunu oluşturan bir Kırıkkale,

Kırk üç vilayetin transit geçiş kapısı olan değil, ticaret durağı olan bir Kırıkkale.  Ulaşım arterlerinde günü kurtaran yaklaşımlar yerine, gelecek yüzyılı kucaklayan bir Kırıkkale.Doğusunda Delice ırmağı, batısında Kızılırmak ile bütünleşmiş, on yıllık bir perspektifle büyük şehir olmayı hedefleyen bir Kırıkkale. Emekliler şehri, yaşlılar  şehri algısının olmadığı, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, emeklisiyle hep birlikte gelecek tasavvuru hedefleyen bir Kırıkkale planlıyoruz”

 

 

ADIM ADIM HAYATA GEÇİRECEĞİZ

“Bu tasavvurların adım adım hayata geçirilmesini sağlayacak projelerden bir kaçını sizinle paylaşmak istiyorum.Yakın bir zamanda öğrenci kapasitesi 50.000 ne ulaşacak üniversitemizi Kırıkkalemizle buluşturacak raylı sistem toplu taşıma hizmetini şehrimize kazandırmak.Kırıkkale Meslek Edindirme Kursları (KALEMEK), Bilgi Evleri açmak ve Sosyal Yaşam alanları oluşturmak.İçinde su sporlarının yapıldığı ve kayıkların yüzdüğü su yollarını Kırıkkalemizin merkezine taşımak.Sözlerime siyaset ve politikanın kavgacı ve ötekileştirici soğuk yüzüyle değil, mısralarında memleket sevgisi ve özlemini birleştiren  bir şiirle son vermek istiyorum” dedi.   

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız