Ortak iftarda 1000 kişi buluştu

Ortak iftarda 1000 kişi buluştu

RAMAZAN´DA BİRLİKTE İFTAR YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ

Ortak iftarda 1000 kişi buluştu

Kırıkkale´de Hasret Derneği, Beşir Derneği İl Temsilciliği ve Semerkand Vakfı gönüllüleri tarafından iftar yemeği düzenlendi.

BİN KİŞİ BİR ARAYA GELDİ

Hasret Derneği önünde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Dernek Başkanı Mehmet Güventürk, iftar vesilesi ile Suriyeli mülteci vatandaşlarla birlikte yaklaşık bin kişinin bir araya geldiğini söyledi. Güventürk, dernek çalışmaları hakkında da bilgiler vererek, bu tür etkinliklerin sadece ramazan ayı ile sınırlı olmadığını, dernek olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olma gayreti içerisinde bulunduklarını şeklinde konuştu.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Ramazan ayındaki bu tür iftar etkinlikler sayesinde Müslümanlar arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da pekiştiğini belirten Güventürk, "Rahmet ve bereket ayı olan ramazan akşamında tanımadığımız kişilerle hatta başka ülkelerden olanlar mülteci kardeşlerimizle birlikte aynı sofrayı paylaşmak, birlikte yemek yemek, kaynaşmak, dertleşmek hepimiz için büyük önem taşıyor. Bu akşam dernek binamızın önündeki caddede tüm vatandaşlarımızın davetli olduğu etkinlikte gönül gönüle, el ele hep birlikte iftarımızı açtık. Amacımız Allah´ın rızasını kazanmak ve vatandaşlara yardımcı olmaktır. İnşallah bu topluluklar, bu güzellikler artarak devam eder" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü