ÖRS ?BENDE VARIM? DİYENLERİ BEKLİYOR

ÖRS ?BENDE VARIM? DİYENLERİ BEKLİYOR

Yarım asırlık tecrübe ile üretimine kaldığı yerden devam etmek isteyen İbrahim ÖRS A.Ş. ortak arıyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Emin Örs, ?Fabrikanın yeniden üretime geçmesi için Kırıkkaleli yatırımcıları davet ediyoruz. Ortaklığımız sonucunda fabri

 
İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ
AHİLER Derneği Kırıkkale Şubesi?nde basın toplantısı düzenleyen Emin Örs, ?Örnek fabrikalara baktığımızda iş yetiştiremediklerini gördük. Savunma Sanayi geleceğin en önemli sektörleri arasında yerini alacak tıpkı şimdi olduğu gibi. Biz bu projemizi var olan arabaya benzin koymak gibi görüyoruz. Kırıkkale dışındaki firmalardan teklifler geldi fakat biz kendi hemşerimizin olmasını istedik. Atıl durumda olan fabrikaya ortak bulduğumuzda yeniden üretime geçeceğiz ve istihdam sağlayacağız? dedi.
 
ÖRS AŞ KIRIKKALE?YE MÂL OLMUŞ BİR FİRMA
Konu hakkında açıklama yapan Abdurrahman Keskin ise  ?Yıllardır Kırıkkale?de üretim yapmış bir firma için bende varım diyen varsa bekliyoruz. Çok büyük yatırımlar yerine üretim için az denilebilinecek yatırım ile bu fabrikayı yeniden hayata geçirebiliriz. İbrahim ÖRS AŞ Kırıkkale?ye mâl olmuş bir firma. Bunu yeniden hayata geçirmeliyiz. Emin bey büyük alışveriş merkezlerinden de teklif aldı. Bildiğiniz üzere fabrikanın bulunduğu yer, yapılacak olan her iki otobanında tam kavşağında. Ama bu teklife sıcak bakmıyoruz. Bizim amacımız üretim yapmak? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ