Örnek kaymakam

Örnek kaymakam

BOŞ ZAMANLARININ TAMAMINI KÖYLERDE GEÇİRİYOR

BOŞ ZAMANLARININ TAMAMINI KÖYLERDE GEÇİRİYOR.

Örnek kaymakam

Sulakyurt ilçe kaymakamı örnek bir davranış sergiliyor. Çiçeği burnunda Kaymakam boş zamanlarının hemen tamamını köylere ayırıyor. Kaymakam böylece hem köyleri tanıma fırsatı buluyor, hem de köylerin sorunlarının yerinde görüyor.

HER FIRSATTA KÖYLERE GİDİYOR

Sulakyurt ilçesine yeni atanan Kaymakam Fikret Dağ, fırsat buldukça köy ziyaretlerine çıkıyor. Kaymakam geçtiğimiz hafta sonunda birkaç köyü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 
Dağ, ilçeye bağlı Sarımbey, Çevrimli ve Akkuyu köylerini ziyaret eden kaymakam köy muhtarları ve vatandaşlardan bilgi aldı. Sorunları yerinde inceledi

ÖNCE MUHTARLARI DİNLİYOR

Kaymakam Dağ ilk olarak ilçeye bağlı Sarımbey, Çevrimli ve Akkuyu köylerini ziyaret etti. Önce muhtarlarla görüşen kaymakam daha sonra köylülerle sohbet edip onların sorunlarının olup olmadığını sordu.

CEM EVİNİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Dağ daha sonra Akkuyu köyüne gitti. Burada bulunan Cem evini ziyaret eden Dağ burada bulunanlarla ve köylülerle bir süre sohbet etti. Dağ, daha sonra Çevrimli köyüne geçerek köyün içme suyuna ait su deposunda incelemelerde bulunarak kaymakamlık tarafından su deposunda bakım onarım çalışmalarının yapılacağını belirtti.

SARIMBEYLİ´NİN SU SORUNU

Sarımbey köyünde de incelemelerde bulanan Dağ, Kaymakamlık ve köy muhtarlığı sayesinde hizmete giren içme suyu ile ilgili su sayaçlarının bulunduğu sayaç odasında incelemelerde bulundu.

Dağ, burada yaptığı konuşmada, "Diğer bazı köylerimizde olduğu gibi bu köyümüzde de su sayaçları her haneye ayrı ayrı olacak şekilde bağlantıları yapılarak bir merkez tarafından kontrolü sağlanmaktadır. Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız ne kadar su harcaması yapmış ise o kadar ücret ödemesi yapacaktır" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü