Orhan Kılıç, kendini kısa sürede sevdirmeyi başardı

Orhan Kılıç, kendini kısa sürede sevdirmeyi başardı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Kılıç, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kısa sürede Kırıkkale ile bütünleşen Kılıç gittiği yerde yoğun ilgi görüyor. Kendini sevdirmeyi başaran Kılıç aday adayları arasında iddialı görünüyor.

TÜM İLÇELERİ GEZDİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Orhan Kılıç, Kırıkkale’nin tüm ilçelerindeki parti teşkilatlarını, esnaf ve vatandaşları gezerek, seçim çalışmalarına devam ediyor.

İLÇE TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ

Milletvekili aday adayı Orhan Kılıç, Kırıkkale merkez ilçelerdeki AK Parti ilçe teşkilatlarını esnaf ve vatandaşları gezdi. Ziyaretlerinde konuşan Kılıç, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir demokrasi için vatandaşlardan destek istediklerini belirtti. Cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidarın el atmaya cesaret edemediği konulara AK Parti iktidarının el attığını dile getiren milletvekili aday adayı Orhan Kılıç, güçlü bir Türkiye için başlatılan barış sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti hükümetinin gecelerini gündüzlerine katarak çalıştığını kaydederken, "Biz de onların yolunda yürümek, güçlü bir Türkiye için hizmete talibiz. Yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Partimizin misyonu halka hizmet hakka hizmettir" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız