Organizasyonlar şehre katkı sağlar

Organizasyonlar şehre katkı sağlar

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, kentlerde yapılacak büyük organizasyonların kent ekonomisine katkı sağladığını söyledi. Ünlü Kırıkkale'nin spor kompleksi ve sporcu bakımından gün geçtikçe ilerleme kaydettiğini beyan etti.

3 BİN 351 FAAL SPORCU VAR

Ünlü, 30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Amatör Spor Haftası etkinleri tanıtım toplantısında, yaptığı konuşmada, ülke nüfusunun yarısının 35 yaş altı kişilerin oluşturduğunu belirterek, spor konusunda bakanlığın yürüttüğü önemli projeler olduğunu kaydetti. Etkinlikler kapsamında, kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanında, sokak basketbolu, tenis, penaltı atışları, dernekler arası halk oyunları gösterisi,  İl Müdürlüğü tesislerinde ise bir çok branşta turnuvaların düzenleneceğini ifade eden Ünlü, kentte toplam faal sporcu sayısının 3 bin 351 kişi olduğunu bildirdi.

SPOR AHLAKI TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ

Faal sporcu sayısının kente yapılacak sportif yatırımlarda göz önüne alındığını belirten Ünlü faal sporcu sayısının artırılması gerektiğini ve bu yüzden de gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Ünlü bu kapsamda basın kuruluşları başta olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki her personele büyük görev düştüğünü söyledi. Ünlü spor ahlakı ile ahlaklanmış bireylerin suç unsurlarından uzak duracağını hatırlatarak sporun toplumsal anlamda da önemli olduğuna vurgu yaptı.

PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR

Amatör Spor Haftası’nda çeşitli spor dallarının kısa kısa tanıtılacağını belirten Ünlü bu tanıtımlarda gençlerin kendilerine yakın hissettikleri spor dallarına yönelmeleri ve görevli eğitmenlerin de gerek teorik gerekse pratik olarak ellerinden gelen yardımda bulunmaları gerektiğini ifade eden Ünlü etkinliklerin Kırıkkale adına verimli geçmesini temenni ettiklerini söyledi. Ünlü son olarak Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere paydaşların hepsine teşekkür ettiklerini belirterek şehir adına birlik içinde çalışmanın olumlu sonuçlar doğurduğunu söyledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ