Orange cafe hizmette

Orange cafe hizmette

Kırıkkale Yaşam Tıp Merkezi yanında hizmete giren Orange Cafe gençlerin yeni buluşma adresi oluyor. Siz isteyin, biz yapalım hizmet anlayışı ile hizmet veren Orange Cafe Kırıkkale'ye yaptığı yeniliklerle adından söz ettiriyor.

FERAH VE NEZİH ORTAM

Ferah ve nezih mekânı ile gençlerin vazgeçilmez mekanı olmaya aday Orange Cafe, yeni yüz yeni kimliği ile Kırıkkale halkına hizmet edecek. Her geçen gün atılımlarına hız veren Orange Cafe  işletmecisi Yasin Salbaş, herkese değil her kesime hizmet etmek için ellerinden geleni yapmaya devam etiklerini söyledi. Salbaş, “Kırıkkale’de atılımlarımız ve girişimlerimiz her geçen gün devam edecek. Bünyemizde kattığımız Orange Cafe’de A’dan Z’ye yenilikler yaptık. Kırıkkale’nin en güzel mekânı olan cafemiz her geçen gün adından söz ettirecek” dedi.

 

KALİTE VE GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Salbaş, Bir birinden güzel ve eşsiz yemek menüsü ile ister yemekli ister kuru pasta ve kuruyemiş toplantı hizmeti de veriyoruz. Bunun yanı sıra toplu yemeklerde organizasyonumuz var. Sadece mekan olarak değişime gitmedik. Aldığımızda yeni yeni değişiklikler yaparak Kırıkkale halkına daha iyi hizmet sunmak için çalıştık. Menülerimizde ciddi değişiklik var. 2 katlı yerimizde dekoratife önem verdik. Mekan halkımız hangisini tercih etmek isterse o şekilde hizmet veririz. Farklılık yapmak, farklı hizmetler sunmak bizim en önemli prensiplerimizdendir? İfadelerine yer verdi. 

 

HERKESİ BEKLİYORUZ

Orange Cafe’nin isminin duyulmasıyla birlikte işlerinde bir haraketlilik olacağını belirten Salbaş, Orange Cafe’nin Kırıkkale gençlerinin ve Üniversite öğrencilerine hizmet vereceğini belirtti. Salbaş, “Geniş menü çeşitlerimiz ile en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Tüm Kırıkkale halkını mekânımıza bekliyoruz” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü