Operasyonlar sürecin bir parçasıdır!

Operasyonlar sürecin bir parçasıdır!

SİLAH BIRAKIR VE GİDERLERSE SÜREÇ DEVAM EDER

Operasyonlar sürecin bir parçasıdır!

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, ?Bunlarla çözüm süreci yürümez? açıklamasının sürecin bittiğine yönelik olmadığını savundu ve ?Askeri operasyonlar da sürecin bir parçasıdır? dedi.

KÖKSAL, ATALAY GİBİ KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Bu ülkede, milli birliğimize, kardeşliğimize kast edenlerle, bir çözüm sürecini devam ettirmek mümkün değil? dedi. Akabinde AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay ise, ?Süreç bitmedi, durgunluk içerisinde? açıklamasını yaptı. AK Parti Milletvekili Köksal ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın sözlerinin sürecin bittiğini ifade etmediğini söyledi ve aynen Atalay gibi, ?Terör silah bırakır ve ülkeyi terk ederse süreç devam eder? dedi.  Köksal, ?Bana göre askeri operasyonlar da bu sürecin bir parçasıdır? dedi.

ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMIYOR

AK Partili Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, her Cuma gerçekleştirdikleri halk günü etkinliği öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Köksal tüm terör oluşumlarına yönelik operasyonların devam ettiğini söyledi. PKK, IŞİD ve DHKP-C´ye yönelik operasyonların hem içeride hem de dışarıda kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade eden Köksal, ?Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor? dedi. 

MECLİS BİLGİLENDİRMİŞ OLDUK

Mecliste yapılan olağanüstü toplantı ile alakalı açıklamalarda bulunan Köksal, ?CHP meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı. Bir terör komisyonu kurulması, bu komisyonun nasıl çalışacağı, nasıl bilgi paylaşımı yapacağı noktasında verilen bir önerge vardı. Biz hükümet olarak zaten en ince tedbirleri düşünerek hareket ediyoruz. Dolayısıyla bu önergeyi reddettik. Ancak bu toplantıda en azından meclisi bilgilendirmiş olduk? diye konuştu.

SİLAH BIRAKIR VE GİDERLERSE SÜREÇ DEVAM EDER

Çözüm sürecinin sonlanıp sonlanmadığı hakkında sorulan soruya cevap veren Köksal, ?Çözüm süreci neydi? Problemlerin çözülmesiydi. Terörün silah bırakması ve ülkeyi terk etmesiydi. Bunun akabinde tüm halkın birbiri ile kucaklaşmasıydı. Bu olmadı. Şimdi en ufak bir olaya bile askeri anlamda cevap veriyoruz. Sabahlara kadar inlerini bombalıyoruz. Teröristler ?biz silah bırakıyoruz, gidiyoruz´ derlerse çözüm süreci devam eder. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlet ve Avrupa´nın en iyi ordusuna sahiptir.?

SÜRECİN ŞARTLARI GERÇEKLEŞMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, ?Bu ülkede milli birliğimize kardeşliğimize kast edenlerle bir çözüm sürecini devam ettirmek mümkün değil? sözlerinin akabinde Parti Sözcüsü Beşir Atalay´ın, ?Çözüm süreci henüz bitmiş değil? açıklamasının hatırlatılması üzerine Köksal, ?Cumhurbaşkanı sürecin bittiğini söylemedi? diyerek şöyle devam etti: ?Süreçte terörün silah bırakması ve ülkeyi terk etmesi şartı öncelikteydi. Bu olmadı ve şuan askeri operasyonlar yapılıyor. Bana göre askeri operasyonlarda bu sürecin bir parçasıdır. Askeri hamleler de sürecin içerisindedir. Amaç terörün bitmesi ve barış ortamıdır. Bu sağlanana kadar da operasyonlar sürecektir. Cumhurbaşkanımız da böyle bir açıklama yapmıştır.?

AYAKÜSTÜ HALK GÜNÜ BİLE YAPIYORUZ

Bazı vatandaşların halk günü etkinliğinin parti binasında yapılması konusundaki eleştirilerine cevap veren Milletvekili Ramazan Can ise, ?Biz buraya gelen vatandaşlarımıza hangi partili olduklarını sormuyoruz. Bizim için tek referans Kırıkkaleli olmalarıdır. Ankara´da da vatandaşlarla görüşüyoruz. Bunun yanında Kırıkkale´de yer alan sivil toplum kuruluşlarına Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri randevu verip Ankara´da görüşüyoruz. Bizlerin meclisteki oda numaraları ve telefonları hep aynıdır. Biz bura dışında ne zaman Kırıkkale´ye gelsek zaten ayaküstü halk günü yapıyoruz? dedi.

DAVUTOĞLU KARARLILIK MESAJI VERDİ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise, halk günlerinin tüm Kırıkkale halkına açık olduğunu söyledi.  Son yapılan il başkanları toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun terörle mücadele kararlılığı hakkında net açıklamalarının olduğunu ifade eden Akçay, ?Operasyonlar barış zemini sağlana dek devam edecek? dedi. Davutoğlu´nun bayramda il başkanları ile yaptığı telefon görüşmelerinin içeriği hakkında da bilgi veren Akçay, ?Biz koalisyon görüşmelerinden bir hükümet çıkmasını istiyoruz. Aksi takdirde seçime hazırız? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ