OPERASYON HAVA HAREKATI İLE SINIRLI KALMASIN

OPERASYON HAVA HAREKATI İLE SINIRLI KALMASIN

Halkın Sesi Partisi Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak?ta yaptığı operasyonun sadece hava harekatı ile sınırla kalmamasını istedi. Gençer, PKK bataklığı kurutulanına kadar hava ve kara operasyonlarının yapılmasını tale

ATALAY BU SEVDADAN VAZGEÇMELİDİR
Operasyonların ivedilikle hem içeride hem de dışarı da devam etmesini isteyen Soner Gençer, ?Şu iyi hatırlanmalıdır ki, Açılım konusu ilk çıktığında bizler bu işin açılımla olmayacağını söylemiştik. Açılım sayesinde AKP tavizleri sonucunda, BDP sonunda özerklik isteme cüretini göstermiştir. Sayın Atalay halen açılım devam edecek diyor. Buradan soruyorum neyin açılım Sayın Atalay? Masum polise kurşun sıkanların açılımı mı?, Haburdan içeri aldıklarınızın açılımı mı? Bize göre açılım saçılım olmuştur. Atalay bu sevdadan vazgeçmelidir? dedi.
 
İŞÇİ PERİŞAN, EMEKLİ PERİŞAN
Gençer, ?Diğer bir husussa Azınlıklar konusudur. M. Kemal, bu konuya son noktayı 1936 da koymuştu ama maalesef AKP 2011 de açtı tekrar. AKP 1 milyar dolar değerindeki 2 000 e yakın okul, köşk, arazi gibi yerleri tekrar geri verecektir. Bu gidişle AKP Heybeli ada ruhban okulunu da açar, Kıbrıs?ı da satar. Nerden tutsak toz duman. Euro, dolar, almış başını gitmekte, işsizlik hat safhalarda, çiftçinin sattığı malın parasının sadece %10 elinde kalmakta. İşçi perişan, emekli perişan. Buna rağmen kriz nasıl olurda teğet bile geçmez. AKP insanları kandırmakta uyutmaktadır. Ben buradan %63 ile AKP ye oy veren hemşerilerime önümüzdeki yerel seçimlerde biraz daha dikkatli oy kullanmalarını söylüyorum?.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız