Op. Dr. Eser Helvacı Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesinde

Op. Dr. Eser Helvacı Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesinde

Ankara'nın tecrübeli ve başarılı Üroloji Uzmanlarından Op. Dr. Eser Helvacı Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesinde hasta kabulüne bir süre önce başladı.

STRES VE KAYGIYA SON 

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Eser Helvacı, ürolojik rahatsızlıklara yönelik teşhis ve tedavi yöntemleri ile dikkat çekiyor.  Yaşam Hastanesi’nden kamuoyunda özellikle tabu olarak görülen, bu nedenle sorunlara neden olan cinsel fonksiyon bozuklukları konusunda Op. Dr. Helvacı’nın uygulamalarına yönelik bilgiler verildi. Açıklamada, “Cinsel fonksiyon bozuklukları, bir erkeğin psikolojik, duygusal ve ilişkisel sağlığını etkiler. Bu tür sorunlar, özgüvenini düşürerek, stres ve kaygıya yol açıyor.  

 CİNSEL SORUNLARA ÇÖZÜM 

Bunun sonucunda, ilişkilerde sorunlar yaşanabilir, sosyal etkileşim azalabilir ve kişinin genel yaşam kalitesi olumsuz yönde etkilenebilir. Cinsel fonksiyon bozuklukları genellikle profesyonel destek ve uygun tedavi ile ele alınabilir, bu da kişinin yaşam kalitesini artırabilir. Üroloji Uzmanımız Op. Dr. Eser Helvacı önderliğinde erkek cinsel sağlık kliniğimiz açıldı. Lütfen sağlığın bir bütün olduğunu ve cinsel fonksiyon bozukluklarının tedavi edilebilir sorunlar olduğunu unutmayın” bilgisi paylaşıldı. 

 ÇOCUK İSTEYENLERE MÜJDE 

Çocuk sahibi olmak isteyenler için de gerçekleştirilen bir uygulamadan bahsedilerek, “Çocuk istemesine rağmen çocuk sahibi olmakta zorlanan, özellikle yeni evli erkeklerde varikosel, sperm sayısı ya da kalitesinde yetersizlikler görülebiliyor. Üroloji Uzmanımız Op. Dr. Eser Helvacı erkek infertilitesi tedavisinde tecrübeli ve yetkin bir hekim. Bu durumlarda kendisine gönül rahatlığıyla danışabilirsiniz” açıklaması yapıldı.  

 İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ 

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Eser Helvacı’nın ürolojik diğer rahatsızlıkların teşhis ve tedavisinde de Kırıkkalelilere yardımcı olacağı bildirilirken, bu konuda sağlık sorunları olanların Kırıkkale Yaşam Hastanesi Üroloji Kliniği ile irtibata geçmeleri önerildi.  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız