Önyargıdan uzak birlikteliklerle şehrimizi birlikte büyütebiliriz

Önyargıdan uzak birlikteliklerle şehrimizi birlikte büyütebiliriz

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY SİVİL TOPLUM KURULUŞU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY SİVİL TOPLUM KURULUŞU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Önyargıdan uzak birlikteliklerle şehrimizi birlikte büyütebiliriz

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Ticaret ve Sanayi Odası ile Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Ziyaretlerde oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Akçay, kişi ve kurumların tek başına büyüme sağlayamayacaklarını belirterek sivil toplum kuruluşlarının oluşturacakları birlikteliklerle şehre katkı sağlayacaklarını ifade etti.

TSO VE SERVİS ODASINA ZİYARET

Bir süredir sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ticaret ve Sanayi Odası ile Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odasını ziyaret etti. İl Sekreteri Engin Pehlivanlı, Mali ve İdari İşler Başkanı Mustafa Kaplan, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Hüseyin Ceylan, Tanıtım ve Medya Başkanı Emre Baştuğ´un da ziyaretlerde eşlik ettiği Akçay, ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Ahmet Varlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Akçay, Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Akçay daha sonra Servis Araçları ve Nakliyeciler Odasını ziyaret etti. Akçay, burada da Oda Başkanı Behsat Yerlikaya´dan oda çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

SOMUT ADIMLAR ATILMALI

Kişi ve kurumların tek başlarına büyüme sağlayamayacaklarını ifade eden AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay ?Sivil toplum kuruluşları üyelerine hizmet etmek için varlar. Ancak siyasi makamlar toplumuzun bütün kesimlerine hizmet etmek için var. Sivil toplum kuruluşları bir ve beraber olurlarsa ancak büyüme sağlayabilirler. Büyüyen birlikteliklerde şehrimize büyük katkılar sağlayacaklardır. Şehrimizde elini taşın altına koyacak kişiler bir araya gelmeli ve bir güç birliği oluşturulmalıdır. Kırıkkale´nin kalkınması için önyargılardan arındırılmış olarak bir araya gelinmeli ve somut adımlar atılmalıdır. Biz AK Parti İl Başkanlığı olarak bu konuda üzerimize düşen bütün somut adımları atmaya hazırız. Bizim tek derdimiz şehrimize hizmet etmektir? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı