Onurlu ve dik duruşumuz kazandı

Onurlu ve dik duruşumuz kazandı

YETKİ TÜRK EĞİTİM-SEN`İN...

Onurlu ve dik duruşumuz kazandı

Türk Eğitim Sen Milli Eğitim'deki yetkiyi 9 üye farkla yeniden kazandı.  Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, 8 aydır sahalardaydık. Hilelere, yalanlara ve baskılara şahit olduk. Onların arkasında devlet destekli hükümetleri, bizim ise onurlu duruşu ile teşkilatımız vardı” dedi. 

YETKİ HALAYI

Eğitim Bir Sen ile girdiği yetki mücadelesini 9 üye farkla kazanan Türk Eğitim Sen, Milli Eğitim'de yetkiyi bırakmadı. Yetki mücadelesinin zaferle sonuçlanmasını kutlayan üyeler sendika binası önünde halaylar çekti. Üyelerin zafer kutlamasına Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları da eşlik etti.  

İKTİDAR HALAYINA DAVET

MHP'li aday Seyit Ahmet Göçer, Sizleri onurlu ve omurgalı duruşunuzdan dolayı tebrik ederim. 7 Haziran'da iktidar halayı çekmek için hepinizi Cumhuriyet Meydanı'na davet ediyorum” diyerek üyeleri tebrik etti.

BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ

MHP'li aday Av. Halil Öztürk ise, tüm baskılara karşı kazanılan bu mücadelenin 7 Haziran'da da gerçekleşmesini dileyerek, AKP 7 Haziran akşamı ciddi bir dağılma yaşadığının farkına varacak. Sizler bizlere yetki vereceksiniz ve biz bu yetkiyi sizler için, halkı sömürenlere hesap sormak için kullanacağız. 7 Haziran'da yine böyle davullu zurnalı bir şekilde hepinizi Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz” dedi. Öztürk, kalabalıktan yükselen, Görevden alınan 80 okul müdürünün hesabını soracak mısınız?” sese ise, Burunlarından fitil fitil getireceğiz” diye karşılık verdi.

ZAFERİNİZ BİZE GÜÇ VERDİ

MHP'li bir diğer aday Merih Karayol ise sözlerine Necip Fazıl'ın şiiriyle başladı. Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, ey kahpe rüzgâr artık ne yandan esersen es” dizelerini okuyan Karayol, Bu zaferiniz bizlere güç ve mutluluk verdi. İnşallah 7 Haziran'da ellerini havaya kaldırıp fotoğraf çektirenlere, gerçek halayın ne olduğunu göstereceğiz” diye konuştu. Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan da kısa bir konuşma yaparak üyeleri tebrik etti ve MHP iktidarı için aynı inançla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

NECİP FAZIL'IN DİZELERİYLE GÖNDERME

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı A                . Yücel Karabacak da sözlerine Necip Fazıl'ın dizelerini yetki zaferlerine uyarlayarak başladı. Mehmed`im, sevinin, başlar yüksekte, ölsek de sevinin, eve dönsek de,  sanma bu tekerlek kalır tümsekte, yarın, elbet bizim, elbet bizimdir, gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir, zafer bizimdir, yetki bizimdir” diyen Karabacak, 8 aydır sahada onurlu bir mücadele sergilediklerini söyledi.

GERÇEK YETKİYİ 7 HAZİRAN'DA ALACAĞIZ

Karabacak şöyle devam etti: Yalanlara, hilelere şahit olduk. Onların devlet destekli hükümetleri, bizim ise onurlu duruşu ile teşkilatımız vardı. Onların, yalan vaatleri ve nefisleri değil, bizim doğrularımız, dik duruşumuz kazandı. Bu daha başlangıç, gerçek yetkiyi 7 Haziran'da alacağız” dedi.

Haber-Foto: Fatih GENÇER



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ