Onların sayesinde bizler buradayız

Onların sayesinde bizler buradayız

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Onların sayesinde bizler buradayız

KÜ Sosyal Hizmetler Bölümü 1.Sınıf Öğrencilerinden oluşturulan bir heyet tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ve Dernek üyeleri ile birlikte Şehitliği ziyaret ettiler.

ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERDİLER

Dernek ve Şehitlik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getiren Dernek başkanı Rıfat Öcal tarafından Derneğin faaliyetleri ve Şehitlik hakkında öğrencilere bilgi verildi. Ziyarette Öğrencilerin düzenli olarak Şehit ailelerini ve Gazileri evlerinde de ziyaret etmeleri ve manevi desteğin her fırsatta verilmesi de kararlaştırıldı. Öğrencilerin Derslerinden fırsat buldukça Dernek tarafından ziyareti kabul eden aileler ayarlanıp ona göre programlar düzenlenecek.

ÖĞRENCİLERİ DUYGULANDIRAN AÇIKLAMA

Dernekte Şehit ve Gazi aileleri ile sohbet eden Öğrenciler gözyaşlarına hâkim olamazken, ?Vatan için canlarını ve kanlarını seve seve feda eden ağabeylerimizin ruhları şad olsun, emanetiniz emanetimizdir? dediler.

KABİRLERİ BAŞINDA DUA ETTİLER

Şehitlik ziyaretinde öğrenciler Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip dua okudular ve Şehit ailelerinin ellerini öperek manevi destek verdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü