Onlar dönmeyi hiç düşünmedi

Onlar dönmeyi hiç düşünmedi

Kırıkkale Alperen Ocakları Basın Sözcüsü Samet Kahraman, Sarıkamış`ta hayatını kaybeden askerlerin vatan uğruna, bayrak uğruna, namus uğruna şehit düştüklerini söyledi.

YAZLIK ELBİSELER İLE YOLLARA DÜŞMÜŞLERDİ

Kahraman, Hüseyin Kahya Park`ında yaptığı açıklamada, 1914 Aralık ayında Sarıkamış Allahuekber dağlarında, Rus birliklerine karşı yapılan harekata katılan askerlerin henüz 14,15 ve 16 yaşlarında çocuklar olduğu belirtti. Şiddetli kış şartlarında askerlerin dik durmaya çalıştıklarını ifade eden, ?O soğukta 90 bin asker yazlık elbiseleri ile yollara düşmüşlerdi. Amaç, vatan sevmek imandandır hadisi şerifine nail olabilmekti. Onlar Allah yolunda cihada varmak istediler. Onlar vatan uğruna, bayrak uğruna, namus uğruna donarak şehit düştüler. Bu millet sizi ve sizin gibi insanları asla unutmayacak? diye konuştu

ÇEVREMİZE BAKMAMIZ YETERLİ

Her zaman şerefle, minnetle yad edeceklerini söyleyen Kahraman, ?Bir kahramanlık öyküsü. Bir zafer. 90.000 şehit bir arada. Altı asır boyunca dünyaya hükmetmiş haksızlık yapmamış, adaletten yana olmuş bir ecdadın vasiyetçileri olarak acili yetinden titreyip kendimize dönmemiz gerekmektedir. Düşman şimdilerde dışarda değildir. Çevremize bakmamız yeterlidir? dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü