ONLAR BİZİN EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

ONLAR BİZİN EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

ÖZEL GANİME BAŞKAL ANAKUCAĞI ANAOKULU KÜLTÜR MERKEZİ?NDE ?YILSONU ŞENLİĞİ? DÜZENLEDİ.

ONLAR BİZİN EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ
Özel Ganime Başkal Anakucağı Anaokulu Kültür Merkezi?nde ?Yılsonu Şenliği? düzenledi. Gösteriler yapan öğrenciler izleyenleri büyüledi. Bir çocuğun kendileri için en değerli varlık olduğunu ifade eden Kurucu Müdür Ganime Başkal, geleceğin teminatı olan çocukların iyi yetişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.
 
İZLEYENLER MEST OLDU
Kültür Merkezi?nde gerçekleştirilen programa Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından programın ilk bölümünde, anaokulu öğrencileri tarafından hoş geldiniz karşılaması yapıldı. Daha sonra Etüt Grubunun Zeybek Gösterileri, 6 Yaş grubunun Galuç, 5 yaş gurubunun dillala, Etüt gurubunun Meshes oyunu, 6 yaş gurubunun cemilem, 5 yaş gurubunun çayda çıra, 6 yaş gurubunun Artvin, 5 yaş gurubunun Şal Düğün Alayı, Etüt gurubunun Kafkas gösterileriyle izleyenler mest oldu.
 
ALKIŞ YAĞMURUNA TUTTULAR
Minik öğrencilerinde sahne aldığı programın ikinci kısmında ise, katılımcılar çocukların sergiledikleri gösterileri alkış yağmuruna tuttular. 3-4 yaş grubunun pankartlı geçiş gösterisiyle başlayan programın ikinci kısmı; yine 3-4 yaş grubunun Rond Küçük Kurbağa gösterileriyle devam etti. Ardından 5 yaş grubunun modern dans (böyle gelmiş böyle geçer), 4 yaş grubunun modern dans (hastalıkta sağlıkta), 6 yaş grubunun modern dans (vaka vaka), 3-4 yaş grubunun modern dans (rengarenk), 6 yaş grubunun modern dans (acantu), 5 yaş grubunun modern dans (ne zaman), Duhan Apaydın?ın seslendirdiği Pas isimli şarkı, 5-6 yaş grubunun modern dans (küçük palyaçolar) ve Yıldızlar Grubu Mezuniyet Töreniyle program sona erdi.
 
KENDİLERİNE GÜVEN GELDİ
Gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Okul Kurucu Müdürü Genime Başkal, her fırsatta bu tür etkinliklere öncülük olduklarını ve yenilerini eklediklerini dile getirdi. Başkal ?Anakucağı Anaokulu olarak, bir öğretim yılının daha sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Her yıl sonunda olduğu gibi; etüt, 3-4-5 ve 6 yaş grubu öğrencilerimizin hazırladıkları gösterileri sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Heyecan ve mutluluğum benim kelimelerime şuan için sığmamaktadır. Bir yıl boyunca hep birlikte çok çalıştık. Bu tür gösterilerin, çocuklarımızın kendilerine güvenlerinin gelişmesinde ve kendilerini ifade etmeleri açısından son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda, çocuklarımızın sergileyecekleri gösteriler, bir yıl boyunca aldıkları eğitimin bir yansıması olarak siz anne ve babaların beğenisine sunulacaktır. Emeği geçen tüm öğrenci ve okul öğretmenlerime teşekkür ediyorum? dedi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti