Onlar bizim gururumuz

Onlar bizim gururumuz

Kırıkkale`de Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler İlköğretim Okulunda eğitim gören milli sporcu Yurdagül Yamanel`in başarısı sevenlerini gururlandırıyor. Bulgaristan da gerçekleşen 22. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında 9. Olan Yamanel ayağının tozuyl

İLİMİZİ TEMSİL ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Bulgaristan da gerçekleşen 22. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında 9. olan Yurdagül Yamanel’i elde etmiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti. Sporcumuzun dokuzunculukla yetinmeyerek, daha fazla çalışacağına, bundan sonraki şampiyonalarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirten Ünlü bu başarının diğer sporculara da örnek olacağını belirtti,  sporcumuza çeşitli hediyeler verdi.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR

Ünlü, Yurdagül Yamanel`in masa tenisinde başarılı bir sporcu olduğunu belirterek, bu başarının kendilerini ve sporcunun ailesini mutlu ettiğini kaydetti. Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Masa Tenisi Antrenörü Ünal Dündar ise, Milli Masa Tenisçi Yurdagül Yamanel’in Bulgaristan da gerçekleşen 22. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında 9. olduğunu belirtti. 2012 Nisan ayında Japonya`da yapılan İşitme Engelliler Masa Tenisi Dünya Şampiyonası`nda 6. olduğunu ifade eden Dündar, sporcusunun daha başarılı çalışmalara imza atmak için çok çalıştığını bildirdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ