Onlar bizim evlatlarımız

Onlar bizim evlatlarımız

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Raziye Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ettiler.

DUYGULU SOHBETLER YAŞANDI

Duygulu sohbetlerin yaşandığı ziyarette konuşan MHP Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Raziye Özçelik, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim evlatlarımız. Biz evlatlarımıza sağlıklarında nasıl annelik yapmışsak, bu vatan uğruna şehit düştükten, gazi olduktan sonra da onlara annelik yapmalıyız. Onlar vatanın bağrına akıttıkları kanlarıyla bu toprakları bize vatan eylediler. Biz de onları bu vatanın bağrına bastık. Her anımızı onlara minnet duygularımızı tekrarlamak ve onlar için dua etmekle geçirmeliyiz” dedi.

ANALARIMIZA SABIR DİLERİM

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal da bu nazik ziyaretlerinden dolayı MHP Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Raziye Özçelik ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, “Sizin bu duygularınız ve ziyaretleriniz bizlere her zaman güç veriyor. Ben de şehit analarına sabır, gazi analarına da güç ve kuvvet dilerim” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü