ONLAR ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ

ONLAR ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ

AK PARTİ İL TEŞKİLATINDAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

AK Parti İL Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri geride bıraktığımız kurban bayramında şehit ailelerini ziyaret etti. Çözüm sürecinin sona ermesinden bu yana hayatlarını kaybeden şehitlerimizin ailelerini ziyaret eden Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri ailelere Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektupları iletti.

BAŞBAKANIN MEKTUBUNU İLETTİLER
Çözüm sürecinin sona ermesinin ardından bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırılarda ve 15 Temmuz gecesi üniformalı teröristler tarafından yapılan darbe teşebbüsünde şehit edilen Kırıkkaleli güvenlik güçlerinin ve vatandaşların aileleri AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve İl Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi. Kurban Bayramı münasebetiyle aileleri evlerinde ziyaret eden İl Başkanı Akçay ve Yönetim Kurulu üyeleri Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektupları şehit ailelerine iletti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde hem ailelerin bayramları kutlandı hem de sıkıntı ve talepleri dinlendi. Ziyaretlere İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte İl yönetim kurulu üyeleri katıldı.

EN KIYMETLİ EMANETLER
Şehit ailelerinin, vatanı ve ülkesinin geleceği için gözünü kırpmadan can veren aziz şehitlerin Türk Milletine emanetleri olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ?Devletini ve milletini canından aziz bilerek bu yüce makamlara yükselmiş olan şehitlerimizin varlıkları bizler için her zaman gurur kaynağı olmuştur. aziz şehitlerimizin yakınları milletimize verilmiş en kıymetli emanetlerdir. Devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla onların yanlarında olmaya devam edecektir. Bu vesile ile şehitlerimize tekrar Allah´tan rahmet diliyorum. Şehit ailelerimiz, şehitlerimizin bizlere bıraktıkları emanetlerdir. Bayram dolayısıyla Başbakanımız tarafından ailelerimize gönderilen mektupları ve Cumhurbaşkanımızın selamlarını ailelerimize ilettik. Aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanlarında ve destekçileriyiz.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ