Onlar Devletimizin Temsilcileri

Onlar Devletimizin Temsilcileri

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Onlar Devletimizin Temsilcileri

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Tüm Muhtarlar Derneği üyesi merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlarla öğle yemeğinde buluşan Akçay ?muhtarlar mahallelerimizde devletimizin birer temsilcileridir´ dedi.

ONLAR OLMAZSA OLMAZLARIMIZ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, muhtarlarla öğle yemeğinde buluştu. Tüm Muhtarlar Derneği Üyesi Kırıkkale merkeze bağlı muhtarla bir araya gelen Akçay, muhtarların taleplerini dinledi. Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı´nın da katılığı toplantıda Akçay gerek Cumhurbaşkanı gerekse Başbakanın muhtarlara son derece önem verdiğini bunun sebebinin ise muhtarların mahallelerinde devletin birer temsilcileri olmalarından kaynaklandığını ifade etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun katılımıyla gerçekleşen il başkanları toplantısından bütün muhtarlara Başbakanın selamını getirdiğini diler getiren Akçay ?Muhtarlarımızla sürekli iç içe yan yana olmaktan her zaman mutluluk duyuyoruz´ dedi.

SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİZ

İl teşkilatı olarak her hafta bir mahalleye ziyaret planladıklarını ifade eden il Başkanı Akçay ?Biz il teşkilatı olarak her hafta bir mahallemizde toplantı yapmayı planlıyoruz. Muhtarlarımızla oluşturacağımız program çerçevesinde her hafta bir mahallemizde toplantı gerçekleştirecek, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit edeceğiz. Mahallelerimizde muhtarlarımızla işbirliği içinde düzenlediğimiz sürekli toplantılarla halkımızla iç içe olacağız. Mahallerimizin sorunlarını yerinde tespit edecek ve anında müdahale edeceğiz. Halkımız bizim için son derece önemli, bu yüzden muhtarlarımız da bizim için son derece önem taşımaktadır. Her fırsatta bunu dile getiriyor ve muhtarlarımızla bir araya geliyoruz´ dedi.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANA TEŞEKKÜR

Mahallelerde yapılabilecek faaliyetler ve yürütülecek çalışmalar hakkında muhtarların önerilerine her zaman açık olduklarını ifade eden Akçay ?Muhtarlarımız, halkımızın sorunlarının tespiti, çözüme kavuşturulması ve halkımızın memnuniyeti açısından son derce önemli bir rol üstlenmektedirler. Onlar halk ile devlet arasındaki köprü görevi yapmaktadır. Bizlerde bu bilinçle muhtarlarımızla her daim görüşme ve bağlantı halinde olmaya son derece özen gösteriyoruz´ dedi. Akçay´a ilgisinden ve desteğinden dolayı teşekkür eden Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı ?Başkanımızla sürekli irtibat halindeyiz. Taleplerimizi iletiyoruz ve anında çözüm bulmak için üstün bir çaba sarf ediyor. Kendisine desteklerinden ve ilgisinden dolayı minnettarız´ şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı