Önerilerinizi, eleştiri ve tenkitlerinizi önemsiyoruz

Önerilerinizi, eleştiri ve tenkitlerinizi önemsiyoruz

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Enver Kılıç her türlü eleştiri, öneri ve tenkitleri önemsediklerini belirtti. Kılıç, ancak bu tutumla başarıya ulaşılacağını söyledi.

SADECE NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Merkez Liçe Başkanı Avukat Enver Kılık yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Kılıç yönetimin görev yeni seçilmesi dolayısıyla ziyaretin nezaket ziyareti olduğunu belirterek Basının öneri. Eleştiri ve tenkitlerini önemsediklerini ifade etti. Aksi halde başarı elde etmenin mümkün olmayacağını belirten Kılıç, “Eleştiri, öneri ve tenkitlerinizi önemsiyoruz. Aksi halde başarı sağlanamayacağını biliyoruz” dedi.

TOPLUM MENFAATİ ÖNEMLİ

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kılıç siyaseti memleket ve toplum menfaatini ön planda tutarak yaptıklarını belirterek birlik ve beraberliğin ancak bu şekilde sağlanacağını bildirdi. 5’nci Olağan il Kongresi ile kongre sürecini tamamladıklarını kaydeden Kılış bundan sonraki süreçte Haziran ayında yapılacak Milletvekili Seçimlerine odaklanacaklarını ve başarı sağlamak için azami gayreti göstereceklerini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız